皇室決裂|威廉對哈里梅根所為震驚及憤怒 不滿弟弟聲明侮辱祖母英女皇

407 回覆
564 Like 11 Dislike
呢個post好多人奴性極重,唔講以為係晚晚追tvb宮廷劇嗰啲師奶,懷疑佢哋見到皇室成員會即場跪喺度佢奶腳趾
咪係見係所謂皇血就跪晒地,成班精神分裂
米暴拉
佢地會話英女皇好好 但其實一直都係廢老噉霸撚住個位咋

各有優點啦,做翻自己擅長嘅野就得啦,最緊要唔好勉強
遲早條賤種一定會爆皇室既料俾傳媒賺錢
人地就叫美謹,呢條臭西就叫霉跟
日落了。
The perfect circle
哦你左膠
其實佢老豆係商業奇才同炒股高手嚟
首先啱啱係講話叫英女皇話唔比嫁娶其他有色人種 咁都唔係納粹式歧視係乜
仲有就係身高體型除咗基因之外仲有好多因素,例如係飲食同環境,例如18-19世紀法國人平均高度係16x
第三就係呢個講法跟本係stereotypes,單單用一個平均就話黑人要點點點,亞洲人點點點,就好似話你同李嘉誠兩個平均好有錢咁
利申:我係唔支持外國個種equality of outcome,但equality of opportunity 係基本嘢囉
皇血呀 連登仔快D奶英國雜種皇室
你講緊皇室定英國皇室先
大把皇室唔係你講緊既野
唔想好似大伯退位唔做,不過大伯因爲不愛江山愛愛美人,英女皇而家只係年事已高。
區區一個庶民哈利
搵返份工先啦
俾我係事頭婆
生生世世都唔俾哈里梅根及其子孫去英國
白色唔係色?
仲有大把其他手法
不過都係抵死,戴妃同你幾唔夾都好,從來無用自己個皇室身份搵著數,亦無丟皇室架,甚至係你成個皇室最受平民歡迎嘅成員
有殺氣
師兄你係弱智定點?
不得與有色人種通婚
白色都係色咁可以同邊個通婚?
有時見到呢啲comments 真係想翻譯俾外國人睇,等鬼佬見識下我哋香港人幾咁高質,幾咁擁戴西方文明普世價值,同支那人有幾唔同
笑到仆街
我講緊有色人種呢個term本身就係on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞