皇室決裂|威廉對哈里梅根所為震驚及憤怒 不滿弟弟聲明侮辱祖母英女皇

407 回覆
564 Like 11 Dislike
諗起Trump嗰篇Who cares?
哈里遺傳戴安娜的叛逆基因
你唔係佢本人又點知呢個巴打好唔好
好多野係傳媒寫嘅姐,內幕係點無人知
Diana仲在生今日就冇咁多事端
好似清朝啲人咁,一見到洋大人就跪低曬,我估佢哋去外國都會爭住幫啲白人含撚
Service is universal
Royal service is royal’s duty
兩樣野黎
淨係知波多野是世界的
nigga 仲要係左膠女人
皇室血脈唔同
首先你搞清楚係皇室血統定白人血統先
仲有皇室通婚導致好多殘疾同先天性疾病
為咗個老婆搞到眾叛親離,值得咩?
哈里身在福中不知福,又唔洗承受繼任人的壓力,又可以有皇室待遇
凱特都唔係blue blood 啦
真係blue blood 仲衰啦
分分鐘係近親 生個仔都可能變弱智
to the organisations they have represented regardless of official role...

咁講野比我係佢阿哥都嬲啦
royal family 變左 其中一個organisation
加埋最後個兩句真係

英女皇: 好sad佢地comfirm唔會再做皇室duty同service
梅根: service既野就好universal既 (譯: 依家好撚稀罕你d皇室duties咩屌)
算唔算叛國?
黑鬼真係好核突
尤其係黑人女人
凱特又靚女又有氣質
想英國皇室加速末落
自從娶左megan
henry就愈來愈搞事惹人煩
其實諗深一層
皇室其實都有連登最唾棄既廢老文化
樣樣野都守舊, 冇實際貢獻
老實講好多野都冇可能有平等
就好似男同女本身就有生物學上既分別,例如要開山劈石做前線體力型既士兵或者消防員都唔會用女人,最多係有機會比你去考但唔會比你考到做肉膊型既position,因為健身lv10既女人唔會大隻過健身lv10既男人。
同樣亞洲人同黑人都係有先天分別,黑人體能運動係勁亞洲人好多,亞洲人玩技術型運動就勁過黑人。可以話黑人基本出生點數係點左體力防禦力爆發力速度,亞洲人基本出生點數就點左智力敏捷迴避, 當然你可以後天培養但最大隻既亞洲人點都大隻唔過最大隻既黑人。
講到智力亞洲人白人普遍都高智力過黑人,可以係先天生物學既點數問題+種族發展環境問題,但唔理乜嘢原因,黑人蠢d係結果唔係歧視。
至於係肉博形戰爭社會黑人有優勢就會係比較上“superior”
但現今發展到智慧形社會當然智力比較高既係比較上“superior”
但冇人話智力上比較superior就要滅絕比較蠢既人,所以你拉納粹黎講係打緊稻草人
根本就係
做咩啫,霉根好正咩?
咁都要做打手
好心啦!
唔好同明星結婚就好嗱,關黑人咩事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞