皇室決裂|威廉對哈里梅根所為震驚及憤怒 不滿弟弟聲明侮辱祖母英女皇

407 回覆
564 Like 11 Dislike
睇埋先知
咁事頭婆又冇唔比佢做service,純粹係佢地決定step away,事頭婆決定release them from royal duty,其實都好合情理。
但佢地咁覆就變到係令人覺得事頭婆想打壓佢地唔比佢地做service扮弱者,之後搶道德光環話service is universe。
不過你又唔知佢地兩方私低下個conversation係點,可能佢地個回覆係對號緊佢地私低下個conversation
佢係撚平民
入皇室前已經喺美國響朵啦
亨利步佢後塵。
因為根本連登仔仲崇洋媚外過港女
又鐘意玩種族歧視
黃皮白心
佢地見到白人係咪會爭住奶鞋底
你最多話佢品格有問題姐關佢膚色撚事咩
打個比喻
平民出生既有錢佬係唔及elite出生既有錢佬,就好似中國vs美國咁樣,有錢唔等於係上流,可以睇The Great Gatsby
去到講皇室血脈都係一樣,blueblood就bluebood,唔係就唔係理得你有幾咁出名,最起碼要係noble
人地竹門對竹門木門對木門唔係淨係對財產同名聲仲要對埋祖宗18八代同DNA
係。As evidenced呢句,即係代表之前佢講嘅預計情形,同依家實際情況都係一樣,冇變。

咁即係同英女王講,「隔咗一年,你地都係冇變。我都唔會改變我嘅決定。完。」
我終於明白d皇室點解咁著重要blue blood配blue blood
最衰就係凱特做緊太好
搞到英女皇以為平民女子都可以配皇族
以家出哂事

一開頭已經唔鍾意梅根
但個孫鍾意,逼住同意佢地結婚姐
兩公婆成個大種乞衣咁
正評果班係皇室成員定白人連登仔?
首先諗下人哋點解唔尊重佢
佢唔可以諗著自己係美國影星就想有特別看待,從佢決定嫁入皇室冇理由唔知佢唔可以太高調丶過多要求

佢兩公婆將來靠咩為生?未又係爆下料講下皇室點對佢唔好之類
冇咗皇室銜頭,佢兩個咩都唔係
真係有骨氣就唔好用皇室賺錢
點解脫離皇室 又再想用皇室個名?
兩隻野段聲明係串撚鳩皇室迂腐
掛住「皇室」個朵大撚曬
地獄
我覺得佢遲下可能用自己嘅名氣去拍戲做演員
事實上白人就係高級
你地係咪錯解左...

As evidenced by their (哈利夫婦) work over the past year

係指「從 “兩人過去一年冇左皇室身份但都keep住做緊呢啲duty” 所顯示」

利申:不是支持哈利一方
幾識野喎
通常呢d人好唔鐘意王室
但又要一世掛住王室成員個名招搖撞騙
衰女人佗衰家
垃圾四線明星,林作老母都頂唔順啦
我覺得佢嗰句 as evidenced 無禮係因為佢唔應該用證據嚟撻女王。「大家都有眼睇」,即係屌女王冇睇啦。
一隻手拍唔響 傻鳩
何蘭皇室都有人參加過納粹黨
但最後沒被捕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞