皇室決裂|威廉對哈里梅根所為震驚及憤怒 不滿弟弟聲明侮辱祖母英女皇

407 回覆
564 Like 11 Dislike
Service is universal
侮辱女皇罪
咁係真wo 唔通係皇室特權咩
佢意思即係話就算冇皇室duty 佢都可以繼續做本身個duty要做既services, 咁有咩問題
英女王一生為國同英聯邦服務
點樣服務國家點到你兩野樣黎定義
下好唔尊重wor 最尾個兩句姐係點 語氣又閪 串鳩英國皇室唔夠普世大愛唔爭取BLM淨係識攬住個名扮上等人呀?
梅根都有打手
條黑閪錢就想攞,野就唔做,上talkshow消費皇室,好心啦

比人取消個名就瓜瓜嘈,正宗柒頭
英女王一生為國同英聯邦服務
點樣服務國家點到你兩野樣黎定義
本身皇室嗰邊話佢地兩條友唔須要為皇室服務
而家佢地反駁返皇室喎
The Crown裡面講到愛德華八世咁衰?有幾多係證實咗?又有幾多係野史?
https://lih.kg/2416735
兩隻野
佢呢句 service is universal 似係「教」英女皇做嘢
第一句 as evidenced 又係死得
咁但係有冇講錯?
係咪要就住對方個光環就唔可以講事實先
幾時上光環=respect
威廉
原本英澳民眾都對皇室支持度低落

開始多人建議Cut Budget

就係因為隻臭雞搞風搞雨

令到民眾再次關注同支持皇室劏雞

所以某程度皇室利用佢地呢對反派人物
重建咗聲望

宜家全國都想隻臭雞仆街死
英女皇或成最大贏家
你覺得佢又有尊重過英國王室咩
要人尊重就唔該自己尊重咗人哋先啦
而家搞到全世界喺度睇英國王室笑話咁,你話英國人嬲唔嬲啦
下 不嬲都係架wor
反而講得岩唔岩同尊唔尊重係一D關係都冇
但佢想用王室名義做喎

望埋事頭婆段嘢
就知點解黑妹段嘢被人屌頂心頂肺
完全意思係
哦 你喜啦我做嘅嘢唔係為你皇室
不過其實最唔得體係駁嘴
完全似啲八婆嗌交
以為做埋尾果個就係贏咗果個咁
講真我都唔鐘意哈里
但點解唔可以同有色人種通婚先
你估白人啲血真係香啲?
真係成個納粹咁囉
我終於明白d皇室點解咁著重要blue blood配blue blood
最衰就係凱特做緊太好
搞到英女皇以為平民女子都可以配皇族
以家出哂事
小心俾人鬧你左膠
係 你講得冇錯
臭黑雞
英國人講嘢唔會兜口兜面
但呢一段已經好兜口兜面咁即刻駁嘴
尤其最尾嗰兩句,班門弄斧教返你上級做嘢咁
好撚肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞