皇室決裂|威廉對哈里梅根所為震驚及憤怒 不滿弟弟聲明侮辱祖母英女皇

407 回覆
564 Like 11 Dislike
我估發生次序

2 4 1 3
種族歧視根本無處不在你係咪活起幻想空間
贊成
影響皇室血統
陣間全個皇室變晒黑人點算
佢撚有江山咩,排第幾呀
其實所謂的歧視只要有人的地方 就會有咁的階級觀念 人的能力本來就唔公平 你樣可以歧視,性別可以歧視,智力可以歧視,窮可以歧視... 每個人本來就獨特 點解硬係要變到一模一樣先叫公平
成個世界得英國仲比較正常
如果發生係美國(當美國有皇室)
威廉一出聲明就會比左膠屌佢間接種族歧視隻力架
香港交比支那嘅時候佢有出聲 但無咩用
佢地兩個之前主動想遠離皇室
事頭婆忍到依家先有聲明出 對佢地都已經相頭容忍
飛起完 就可以公開日日靠屌9王室吸水
再整幾本自傳爆下大獲 分分鐘仲好搵
比人鬧既話 即刻用BLM加女權號召兵馬反擊 諗到都覺得一絕
留多一萬個留言去奶佢地,你喺白人眼中都係yellow monkey嚟㗎咋
哈里衰在女皇出聲名, 佢再出一道聲名回應。
中國人叫呢d 做駁嘴

一般平民你駁長輩嘴都冇咁大件事, 但係佢駁果個係英女皇, 直頭係大逆不道
仲要公開發聲明
可能好好屌
你以為佢真係因為膚色比人歧視
佢因為做得唔好先比人用膚色作為其中一個點攻擊
唔係話要每個人一樣 但係係咪唔同就要係到攻擊人
依家D racist就好似你行出街就話個女人係臭雞 打鳩隔離行過條肥矮毒柒 笑鳩樓下個保安係死窮撚 咁點解要做呢D野先
Racist就係行出街就ching chang chong 睇你唔順就打鳩你 even你根本唔識佢
點都blueblood過死黑鬼
講力架同N-word都唔一樣啦
係有心discriminate直接用英文啦
中文譯cracker做克力架先成日俾人拎嚟用者
咁而家係未cracker以後唔可以叫克力架
如果同黑人講依個字我都覺得好唔應該
但連登香港人圍爐吹水suppose唔會俾白人黑人睇有咩問題
你同fd句句粗口好正常但你同親戚食都唔會爆粗啦
我覺得連登仔用多數覺得詼諧者未必全部有心岐視
同香港人有幾多知n-word嗰background
你冇得要求我地有白人由細浸到大嘅cultural sensitivity wor
如果佢fb 都用仲要用英文咁就另計啦/去到外國仲咁用就佢唔啱
用外國人文化屌香港人文化
如果有連登仔喺fb twitter打n-word我一定屌
但連登你都屌就太誇
btw人地外國好似唔會打嗰字出來
仲offensive過fuck cunt
你係要左就再全面啲唔好打啦
古代戰爭黑人都喺打唔過蒙古人種
希特拉對東亞人嘅睇法同態度分分鐘正面過邱吉爾對東亞人
咁把口生在人地度 你都改變唔到連登仔屌女人臭雞 有d野係一笑之置 點解要咁上心在一件小事度 除非講中你... 而且你覺得連登的小眾=全部人都覺得女人係臭雞?
BLM
連登仔係咪窮得滯 成日好羨慕貴族皇室做乜 係人都知道嗰度好黑暗 梗係寧願做普通有錢人
唔係左癌,但係認為背後講N word已經係種族歧視
仲要一開口就話人冇知。
仲要聲稱「正常人」唔會接受。

我冇玻璃心到人地背後話我chink都要管埋
隔離Prince Philip 係咁睇場刊(張相冇影到)都好好笑
Queen: In stepping away from the work of the royal family it is not possible to continue with the responsibilities and duties that come with a life of public service.

兩條馬嬲:We can all live a life of service. Service is universal.

就算我唔係英文native speaker, 都覺得駁嘴駁得幾明顯
佢一生見過大風大浪,應該未去到激死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞