皇室決裂|威廉對哈里梅根所為震驚及憤怒 不滿弟弟聲明侮辱祖母英女皇

407 回覆
564 Like 11 Dislike
講緊皇室Service ,你走去講Service;差天x地。
冇啦,今次訪問,人地話係兩公婆 make or break , 我反而覺得似AV男賣屎忽,最後收一次大錢
你睇咗套The Crown或者search下當年佢娘親Diana死嗰單嘢先啦
睇完你就會知皇室有幾黑暗幾假
正常少少嘅人都唔會想留喺嗰度被人逼到痴咗線
Diana根本就因為皇室直接令自己死咗
當年Diana 同個中東定印度人記者一齊
個陣講緊係96-97年
皇室點會接受到
點解嘅?
好似係醫生先岩
black cunts matter
雖然已經同王子離咗婚,但同中東富商高調一齊,成日成為狗仔隊焦點。

兼且雖然佢離咗婚,唔代表佢同威廉兩兄弟斷絕母子關係,將來威廉會登基,佢始終都係未來”King Mom” 太后。

如果佢同出面,尤其係回教人生咗個仔女,咁即係英國君主(英國教會元首)有個異教弟妹。
你岩
醫生之後先係富商
炒車前好似仲話係訂左婚
但你要睇吓英女王個大伯(愛德華八世)兩公婆做過d乜,點危害成個大英帝國,點累到佢爸爸早死。

就係因為愛德華八世呢件事,促使王太后要對英女王兩姊妹咁嚴厲,點解英女王會變得執著。

如果冇王太后相夫教子,嚴加訓練英女王兩姊妹,分分鐘英女王細過個陣俾德軍擄走做人質,或者佢老公喬治六世受唔住壓力自殺投降。

所以點解Diana 同左膠未出現前,王太后一直係英國最受人民歡迎嘅人物,因為佢帶領全國人民去打贏呢場二戰。
身高嗰點 你用百幾年嘅人嘅法國人嚟比冇意思 因為咁樣嘅話有兩個變異數
就係人種同營養攝取量都唔同

如果你比較當代喺已發展國家長大嘅白人、黑人、東亞人嘅身高
東亞人的而且確係矮啲

營養水平係對長高有幫助 但係過咗某個位 就係多餘
而喺發達國家長大嘅人基本上一定過到嗰個位
黑人等於垃圾
kate middleton 咪又係平民出身,blue乜鬼blood吖!
meghan markle老豆一樣係白人,可能仲blue blood過kate老豆
reddit亂咁band果啲你唔講?
師兄你令我諗起James Watson
種族呢家野喺戰後係禁忌 我自己都唔敢喺現實生活同人講我嘅睇法

話者咁講 對馬或者狗有啲認識嘅人都知
唔同馬/狗嘅品種嘅特點都唔同
配種嘅時候 亦都會考慮呢啲野

咁嘅話 人類有族群差異又有咩咁出奇
啲力架成百年嘅血海深仇
終於透過呢隻女力架報到
搞散不列顛圓桌嘅係摩根
搞散不列顛皇室嘅係梅根
娶條黑奴做乜鳩
咪走囉 好留戀個頭銜咁夾硬要service係咩玩法feel唔到佢有幾想走囉
Netflix 皇冠長拍長有
睇netflix?
一早已經無咗個家
老豆和祖母合謀害死老母
已經冇晒家庭溫暖,大佬又中晒毒
依家搵到個真心愛自己的女人,幸福
同佢 伯公 一樣

不愛江山愛美人
你知唔知自己up乜春啊

Kate Middleton Biography Duchess (1982–)". A&E Television Networks. Archived from the original on 1 October 2016. Retrieved 29 September 2016. It was on this job at British Airways that Carole met Michael Middleton, a dispatcher, whose wealthy family hails from Leeds and which has ties to British aristocracy.

黑鬼女人嘅老豆係blue blood 嘅證據呢?
請問Kate Middleton係邊個皇族嘅子孫?
一句『has ties to British aristocracy』就當係
咁我都有皇室血統,三皇五帝其中一個係我祖先
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_royal_marriages_to_commoners
List of royal marriages to commoners
照你咁講一早開開心心做平民 仲點會死纏爛打要打著皇室旗號賺錢呢啲人邊會有咁無辜 咪ff出淤泥而不染啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞