皇室決裂|威廉對哈里梅根所為震驚及憤怒 不滿弟弟聲明侮辱祖母英女皇

407 回覆
564 Like 11 Dislike
陰謀論: 佢老豆排住玩細路唔得閒理
只要英女皇一息尚存,佢老豆都唔會有得做英皇ga la
老豆都頂到就嚟100歲,我唔信佢冇得做
唔同地方唔同文化點可以撈埋一齊講
你話去到外國都喺咁講就話者
條黑婆真係好撚煩
哈里又真係好撚廢
個表情:
做咗皇帝 為咗條女唔撈 幾型
有冇諗過佢係眼見自己阿媽因為嫁入皇室間接令自己死咗 所以先有退出皇室嘅諗法 唔好諗到英國皇室好好 其實好多野都勁賤
屌鳩人哋之前 諗下佢媽點解會死 有咩原因間接害死佢阿媽
大家睇多啲documentary 先屌
咁佢退位係幾利落嘅 內閣同班主教都話唔娶得 否則佢地辭職
然後就轉個頭就退位了 仲要講到明份工無心愛女人支持就做嚟 不過愛德華搞成咁其實都有幾大部份係佢家庭因素所致嘅
不過講返正題先 其實由佢退位到佢比人發配邊疆 個段時間其實仲算唔算皇室成員 始終啲爵位又無收到又有啲場合要佢出席
忍到大佬坐上去
到時兩兄弟有咩拆唔掂
依家兩頭唔到岸
連民心都輸埋
老母啲光環一嘢敗晒
認同你巴打,但歧視係現實社會好常見
其實我諗佢由細到大都有退出王室嘅idea 只係唔夠勇氣去公開 可能同Meghan一齊之後 Meghan支持佢 所以宜家先公佈
係冇實權
最多代表uk做下外交,仲有‘任命‘首相既
https://youtu.be/f-B7G-GMRGg
屌9佢兩個之前可以睇睇
去Service強國啦.唔好用英國皇室名義.
唔止醉咁簡單喎,最記得依單
而家d人喺度屌哈里梅根唔尊重事頭婆,但係點解當年戴安娜出去勾佬,離咗婚仲俾咁多麻煩英國王室又唔屌?

班左膠仲要係戴安娜死個陣狂屌事頭婆,甚至有1/4 人口想廢除帝制。明明當年戴妃對王室嘅傷害深過而家嘅梅根。

唔知呢度有冇有返咁上下年紀嘅人,當年有份屌過事頭婆撐戴安娜,好出嚟認下罪。
英女皇歧視黑人
點解blm班人無出聲
唔想做皇室咪退出
但佢地話退出又要拎住個皇室名搵食到底想點
第一句意譯似
"事實証明,Sussex公爵與公爵夫人仍在執行其對英國與世界的服務與責任"
咁講其實同俾老闆捉到員工蛇王時,員工講我有做野無分別

最後兩句直性串皇室,話公益服務唔係你皇家專利,個個都可以做。

如果你睇返皇室個statement,會發現哈利段文其實係九唔搭八,皇室係屌佢你拒絕唔做皇室事務,就唔可以掛皇室title。

事實上,哈利係用利用皇室個名搞堆九唔搭八“世界性公益事務”撈油水,為自己攞著數。

同黑社會入面古天樂個角色一樣,又要借字頭個朵搵食,又要唔幫字頭出力,邊有咁著數。
你冬眠咗
兩公婆接受Oprah冇過濾專訪,
梅根係你殺父仇人?好心啦!
兩面 pr 出曬,唔洗pay,用字問題啫,唔係跟開 protocolo,美國個班跟本點會識
凱特都唔算係普通人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞