皇室決裂|威廉對哈里梅根所為震驚及憤怒 不滿弟弟聲明侮辱祖母英女皇

407 回覆
564 Like 11 Dislike
你攞extreme 去計咪有問題囉
中國舉重係全球第一喎
到底你想講一般人定係最勁最廢先
同埋而家個trend 就係黑人同白人個IQ差距係越來越窄
不過anyway我同你立場唔係差大遠,大家都支持equality of opportunity。
戇鳩
閱讀理解0分?
斬鳩霉根同佢係黑人要被斬有撚關係?
The Crown Season 10
咁都叫0分
佢話人黑猩猩都話同佢點解要被斬冇關?
如果你女神話佢唔鐘意你呢個死柒頭
咁佢唔鐘意你係咪同你係柒頭無關?
至少佢地係喪母後到成人初期都無乜畀人周到既大過錯

哈里好似幾次畀小報踢爆過佢係朋友既宴會飲到pairpair夫,但無係公眾場合出左事,所以大家都無在意。威廉一直以來既報導反而係佢身邊有乜野女朋友

如果你問點解哈里會搞成咁,一係佢真係骨子裡討厭皇室,一係就真係畀霉根教壞。
咪撚偷換概念啦柒頭皮
霉根閪到要俾人斬而咁岩佢黑人又等於要斬鳩黑人?
死撚返老美玩BLM啦
呢到屌緊霉根咪撚係到借啲意拎黑人問題幫自己戴光環啦
第一次見冇caption版本
下一步會揾個transgend+trisexual升級, 變頂級liberal.
上面嘈咩鳩,cls
呢單野咁 juicy 就咪鬼癲啦
條女唔係膚色問題,係個格問題
有興趣可以睇下篇野,寫個條友啲野幾好睇,職業係 royal analyst

https://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/royals/meghan-and-harrys-masterful-fiveday-queen-takedown/news-story/a71780df71b37df74fc79f932246bda8
點撚樣偷換概念
樓上第一句就叫人黑猩猩完全冇講過佢錯乜都叫同佢種族無關?我個例子點偷換法?
你個political spectrum係咪得左膠同右翼?白人係咪要句句叫你chinky你先安落?
我答樓上已經講咗話唔鐘意呢Meghan啦
佢個格有問題咪有問題,我都覺佢兩個係on9
但啲人前一句nigga後一句黑猩猩係想點
好大分别
起碼唔會 on99 搽黑自己塊面去扮鳩人先啦
嗰兩個BB先慘,明明本身做王子唔可以話最富有都會大把女
而家跟住個黑鬼老母周圍走都唔知為乜,明明條命生得咁靚,就係咁係童年嘅時候就俾人剝奪
同黑鬼一齊就會就有咁嘅思想,啲黑鬼覺得全世界欠咗佢,覺得所有白人都應該要養佢哋。
佢地咪又係ching chong monkey咪撚理佢地啦
我自動 filter 個啲 comment
呢單野,條女唔係無腦,係覺得自己好有腦,借王子上位
個王子又係諗住自己娶到好老婆,戇鳩到震

講真咁撚型簽 Netflix Spotify 又上 Oprah show , 覺得自己咁威就咪撚要皇室個名啦。。。不過冇左個名就識你兩個二打六咩

btw 原來去佢地婚禮好多人都唔識佢地,nespresso Clooney 話我去飲兩個唔識既人結婚酒
仲The Duke and Duchess of Sussex
最後個句真係唔知事頭婆點忍
老公已經係醫院,真係激到爆血管都似
真又離開皇室又叫自己就 Duchy of Sussex
放娛樂台啦
通街契家佬,所以受歡迎
好撚好笑喎
明仁唔做日皇都要經好多次序,佢係先放風話自己因為健康問題同年紀大想退,睇吓日本人點睇,日本輿論同成個皇室、宮內廳都同意,宮內廳先改法律,搞咗幾年先做到生前退位。

如果哈里兩公婆上年唔係單方面突然喺自己嘅FB/IG 講唔撈,而係好似明仁咁做,相信唔會咁多人鬧,而家佢哋係好無身為皇室嘅責任同使命感。
當佢老豆冇到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞