街拍嘅恐懼

165 回覆
2 Like 26 Dislike

廢事行埋去影實屌
離遠用蔡司50反芒低角度大光圈影
sony夠哂真實

其實你有冇認真反思過自己識唔識影相
呢張真係....

屌你老母現在參加奧運呀?
拍撚到就得啦傻柒

傻閪, 小米部m43唔撚用? 夠影到啦
用埋Sony 呢d 日本鬼子既相機

廢事行埋去影實屌
sony夠哂真實

呢張真係....

拍撚到就得啦傻柒

屌你老母用部apsc重要係抹noise既濕鳩野
影張黑白相都未撚識!講野咁撚大聲?
黑死!滑劣劣!執相變灰!黃芒!點撚樣呀?

拍撚到就得啦傻柒
其實你首先要諗既係街拍有乜原因

呢個好值得你深思

老實講從一個攝影師角度睇,只係一張拍低表像既相冇乜意思

森山大道都係影表象咋喎師兄

佢影既唔係表像
係moment

以我所理解佢對moment呢樣野好似無咩刻意追求 佢話只係影緊無意義既街道表象,影低記憶中的片斷,我想聽下巴打有咩見解

廢事行埋去影實屌
sony夠哂真實

呢張真係....

拍撚到就得啦傻柒

拍撚到就得啦傻柒

block鳩你
第一個回覆po居然就係覆我

含撚啦,又話寫實唔睇成像轉頭又屌人死黑

用得日本仔牌子多少心俾人話你老母俾日本仔屌過呀

繼續代表日本參加奧運啦

廢事行埋去影實屌
sony夠哂真實

呢張真係....

拍撚到就得啦傻柒

拍撚到就得啦傻柒

block鳩你

含撚啦,又話寫實唔睇成像轉頭又屌人死黑

用得日本仔牌子多少心俾人話你老母俾日本仔屌過呀

繼續代表日本參加奧運啦

哈哈哈

廢事行埋去影實屌
sony夠哂真實

呢張真係....

拍撚到就得啦傻柒

拍撚到就得啦傻柒

block鳩你

咁你居然貼張咁嘅相出黎丫ma

呢類相其實第一次拍
信不信由你
相機冇反芒返去瞓啦
係啊反芒整cheap部機啊亞Q
抹noise王1dx2垃圾黎架詐笑死人

你啲相好撚有娛樂性

在國內影
幾過癮拍低佢
邊行邊影立即開afc+ 連拍
直出冇執

啲散景
過左保未呀支鏡

廢事行埋去影實屌
sony夠哂真實

呢張街拍似係失敗作品

咁既構圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞