日本鐵道消息及旅遊情報交流區(61)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
130km咁撞埋嚟

不敢想像會有幾大陰影
發售期間、使用期間

· 此周遊券可在2020年12月1日至2021年4月16日期間使用。(銷售期間:2020年12月1日~2021年3月31日)

東日本張welcome rail pass啲frd
點解塊玻璃咁鬼弱
60kg以130kph 撞埋去,你想有幾弱
嗰段行得100
當運轉士真係察覺到有人想跳軌已經預早落晒E brake我諗撞落去個下都仲有6 70km/h

我係個運轉士應該真係一世陰影再揸唔到車
唔賣去印尼?
比佢衝入車廂撞到嘅乘客陰影好似仲大啲
自己毫無過失
咁都陰影個心理會唔會弱咗d
東日本仲有好多205系等住去印尼養老
JR印尼等緊營團8000,相模205,鶴見205同E217
https://www.traicy.com/posts/20210227200636/
新幹線E4系、約8年ぶりの盛岡乗り入れか 読売旅行がツアー発売中

催行日は5月22日。上野駅を午前10時58分に出発する盛岡行きのE4系団体臨時列車に乗車し、盛岡で宿泊。翌23日は山田線や三陸鉄道、釜石線で岩手県沿岸部をめぐり、新花巻駅から「はやぶさ」号で都内に戻る1泊2日の行程。E4系に乗車できるのは往路のみ。
旅行代金は1室1名利用で45,000円。ウェブ予約では300円引きになる。最少催行人数は20名。
E217唔係會拉哂上長野上路咩
印尼電車區幾時話要
E217車況差到不甚同埋之前有205加闊做過測試結果係肥左 所以217唔會賣走啦
OT 217個情況同而家批MLR應該都咁上下 只不過係E217冇裂紋
多圖,臨時列車でGO
因為大地震,東北新幹線斷開咗十日
但Welcome Pass實在太抵用,所以都係揀咗搭鐵上東北

原本3小時47分鐘既車程,最終用咗8小時27分鐘完成
不過E657系車內有電源提供,其實感覺同坐喺餐廳hea差唔多
之後好似冇下文
雅加達電車區反而係對205系仲有興趣
E217唔夠205襟用
同埋如果入E217維護成本會上升,畢竟多左一款車
佢想玩green car
想玩就買新嘢啦
或者等211個堆
南亞都想玩green
211系green car一早劏晒
印尼想要green car最好係跟日光線抽いろは咁封兩隻門改cross seat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞