[71] IZ*ONE曹柔理以外成員討論區(33) 第二次online con殺到 記得課金喇喂

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
IONE時期:

十六、Vlive 唔出聲無人理 唯一一次仲要係佢自己叫Sad Frog餵

十七、自九月一日起日日都有新面孔

十八、Nekkoya 練習片一個第三名嘅Vocal係Dance Break企C 仲要跳錯

十九、棒球賽公演 八婆撞我元英 Dance Break完就以為自己係C 唔係見到禾櫻轉去C位跳都唔知自己跳錯

二十、唔知佢想點, hi醬生日v 成堆人攬埋一夠得佢企左邊

二十一、hi醬生日v, 佢拎牙咬嘢仲要周圍吐, 仲一野撞走禾真, 嗰粒嘢嚇到禾真之外, 佢仲lur咗落啲匙羹到, btw佢推個膊頭出黎嗰下好似楊怡gif

二十二、La Vie en Rose初一位唔so偶校既人。發夠centre夢未啊!屌推夠真真走未啊

二十三、ENOZI Cam第二集 係nako仁美隔離打乞嚏仲唔捂口 有無衛生常識嫁

二十四、The Show下班訪問,其他人都擺緊首歌嘅開場pose,唯獨佢無啦啦發centre夢係後面行去中間

二十五、QT Show咁多鏡頭影住都撩牙

二十六、meet and greet 成班係塊透明牌度簽名 條八婆第2個簽 簽係中間右小小仲要勁大 塊牌咁細要簽12個名 仲要簽到咁大係咪玩野? 簽個名又要c?

彩演都唔知簽邊

二十七、開V講返La Vie En Rose活動最後一次FS啲野 到個八婆講野時 佢噤停全部人 要全部人留心聽佢講嘢 好大個官威
(詳:https://www.vlive.tv/video/99713 6:12)

二十八、偶像運動會當眾撩鼻令人情緒不安

二十九、櫻係mail講佢成日係宿舍唱歌同播歌,歌聲環繞住成個宿舍,仁美大師就直接d,係節目爆佢朝早好大聲聽歌嘈住人

三十、蛙蛙係mail講佢係咁叫油b唔好講鬼故,但油b仲特登講黎嚇佢

三十一、吃放vlive,油狗冇問過人就撈晒d料入牛肉度,睇下小天使個無奈樣

三十二、食完唔要就掉落個飯盒度,小天使唔小心食佢口水尾

三十三、奈子生日V,娜B爆料,個八婆每日都蝦奈子

牙純既快人快語 一言道破

三十四、ARCADE II EP15,著住鞋棟高腳坐,好無儀態,對鞋踩過地下又多菌又污糟
開完po冇咩事我都係出返去 拜

車汪留名
光北話呢排好多野睇,睇唔睇得哂呀

留名

油b留名
nplm#go
nplm

lm
Lm
新飯留名
留名。
留名
LM
留名
lm
NPLM
Lm
Lm
新飯留名
Lm
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞