EH 億航苦主區

88 回覆
49 Like 7 Dislike
至少我係香港都見到有賣緊
下隻到futu 呀!屌晒你地老母
係,但好多人都真心相信支那啲財報
信支那得死屎.
futu賺咁多香港人錢
都好多香港人買futu賺唔少錢
身邊有人食緊添 勁多味 佢話平
啲人總係中意高追/不問價入
蚊型支股
盲跟kol既話 5倍左啦
播主
瘋買

你講d內容冇錯但用字好大陸 上太多牛牛圈?
是鳩但?

唔掂wo 你
D 用字好有問題
3. 個問題唔係批唔批trial 係佢英文有寫trial 但中文版本冇寫 淨係寫乜乜許可 即係呃人
主播/kol/steamer
搶/狂買/係咁買/掃
佢介紹嗰陣個價好低,其實識走都賺好多...
bidu?
香港文化好少用"瘋xx"
"搶購"咪得

其實你明唔明個問題係邊
依家等於我唔講屌你老母講操你媽

所以先叫你注意下用字你又起曬鋼
份報告咁寫
"Government records and credit reports show that EH’s major customer is Shanghai Kunxiang Intelligent Technology Co., Ltd."
合作關係唔係Kunxiang o既一面之詞

"SAIC files and national credit reports show that Kunxiang was established just 9 days before it signed a RMB450 million ~$65 million sales contract with EH."

公司成立左9日就同EHANG簽4.5億人民幣合約, 基本上肯定係為左搭棚

IPO之後收入有1.25億, 但AR係9600萬, 即係實際CASH收入得兩成, 開一間公司賣完野又唔收錢, 開善堂乎? 咁都可以叫"經濟數字方面他們完全挑不出什麼刺"?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞