致富月供港股美股 (15)

634 回覆
26 Like 1 Dislike
支持,我供左幾個月,arkk回報高qqq 10%以上,搞到我諗梗斬唔斬qqq,全攻arkk好無
咁如果戶口得500, 購買力有600, 係唔係會幫我孖展買?
是會扣到550,之後用了486.1買完仲有錢餘下

如果你有500,買了520,帳面欠了20,只要在T+2內入回20都不算用了孖展不會計息
卓佳要求所有券商要交新股申請人資料,deadline明天

郭董真唔真?
是,在13:00前按,會入回你銀行,如用恒生,匯豐、中銀、創興,會以轉帳做,即日收市前後會到帳可提走,其他銀行則要支票等第二日結算。

不過提提一年有一兩次銀行系統問題,那四間都要遲一日才收到,所以急用要預鬆動些時間。
你在app註冊先,登入後可用sdda綁定你的銀行之後轉錢入去,7*24即時到帳
好呀
郭董
之前好似講過美股個即時報價會改善既
有冇話預計幾時
load啲股好慢 入到交易頁又睇唔到個即時
呢家做緊測試,我今晚都試了陣,應該就快了,希望3月頭得
係喎,之前你提議在watchlist加回個tag方便做remark, 呢家andriod ios都加了,你有冇試過?有冇野要再優化?
之前有客打去CS建議過,夾埋都是4票
第5票here
分身到頭鎚飛先穩中1
我玩咁耐真係第1次見
我有試過
都加左啲tag落去暫時都夠用
方便左好多 唔洗成日再上網查係咩公司做咩
多謝你哋咁快手
到時咪又係搞香港人,點會搞大陸人
佢地先最大毒瘤,一人幾十ac
夠數開船,已加入list,今個月23/2供,要在下午2時前申請及有購買力
Me 2, 所以咪要出手
今日開live,有興趣可聽下

Chief Talk【善用新年利是錢作長中短線投資】🧧🎉📈

想好好運用新年所得嘅利是🧧,達到資本增值效果,帶嚟更大利潤?🈵💲牛年有咩長、中、短線投資錦囊?💰

嚟緊星期五(2月19日),我哋就邀請到致富證券董事及證券業務主管郭家安(Thomas),喺Facebook為大家逐一分析同解答大家嘅問題!

有嘢想問❓可以喺下面👇🏻留言或Inbox我哋轉交俾Thomas,到時回覆大家!👏🏻👏🏻
日期:2021年2月19日(星期五)
時間:下午2:30

#ChiefTalk #致富 #牛年 #投資 #長中短線部署

https://www.facebook.com/158291584202559/posts/4026646507367028/?d=n
今日地鐵見到你哋賣廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞