Router路由器 集中討論區(40) 農歷新年快樂 新用家買共碩要三思!

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
心理作用居多,但唔排除真係有一少部份人對無線電訊號有不適感覺。
我呢啲長期電話iPad Notebook放喺床頭照樣瞓到死豬咁。
唔通我就係Chuck McGill
我都係長期電話連住 Wi-Fi 擺喺枕頭隔籬,仲未生 cancer
大家好,我想買張4.5g SIM card插落router用,想問下邊款router support 4.5G又好用
筆直1千內
4.5G 但筆直得1千
唔識野要幾錢㗎?可以提高筆直
想問一下 E9450 同 Velop Ax4200 有咩大分別?
有冇人等緊平既wifi6e router
唔知幾時先出
本來諗住買 ASUS ROG Rapture GT-AXE11000,不過我淨係得一部 S21 Ultra 5G,結果落返去 TUF-AX3000
好撚貴喎

諗緊如果出左電子消費券都仲未有平wifi 6e router 咪買ax3000
有冇諗過出咗消費券,全部零售價加 $1,000
咁咪唔撚買囉
可能係已經量產緊,清埋貨尾先,見好多router 都減價
請問有冇人知依家想買Velop MX4050有無修正到標AX3000 實際速度係AX4200 ?
用緊netgear R6400
岩岩上左1000M
經router放出黎用5G Wifi得100M
係咪仲有野要set架?
我用R7000都係咁reset完都係得300

想轉Router
請問各位,我想買Asus RT-AX 82U, 預2000,係咪黃金買會抵啲定度度差唔多?
應該就黃金最平既
thx屋企成堆行wifi 6裝置等緊ax router
amz重平
提提你, 公司用緊支石ax router, 一日斷幾次
Wifi斷定上網斷
我應該都黃金買,我用緊Ac86u, 極小會斷,係咪本身ax router多問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞