點解香港無咩人著asics

457 回覆
45 Like 112 Dislike
本人嚴重扁平足

之前第一次買asics, 係馬拉松買左對kayano 27 深籃色, 奇怪係asics 專門店(SOGO, 旺角, TST, 屯門)反而冇我買個色, 但佢官網又有

包左around 100km, 個鞋墊中間有D甩皮, 其他都OK
我都係因為扁平足嘅問題 開始着27!
著緊gel-lyte MT 之前著gel-lyte V 都係日本訂返嚟
香港門市啲款柒到喊
咁你覺得係咪真係對扁平足有幫助?
我覺得係,保護性好啲呢個一定真。你仲有著咩鞋?
著開nike
但呢幾年nike d 款愈出愈核彈, 所以唔想再買
有對AJ1, 但太貼地, 著得耐腳會幾日冇力
有對ZK4, 淨係打籃球著
有對SHOX R4, 一般 causal 著, 感覺比K27 硬, 比較壓腳, 同埋落雨好跣

其實全部都係舊款

K27 而家跑步著, 睇下可以跑幾耐

香港唔知有冇呢
asics安全鞋
幾好著 但專門店d款都係柒多 上網買好過
買咗對落雨著
如果人地d鞋真係好d 唔通都唔著咩比緊賽呀宜家
香港邊度有asics波boot賣?
好mk d款
靚果d得日版
其實咩網最多款又送香港
著開GT2000跑步
跑鞋嚟講真係好舒服
有對asics
對鞋內龍腳踭對上既位
跑到爛曬點降會咁
碳板一出就比歐美放甩晒
之後出返metaracer都無人要
經過多個月的檢驗調查後,國際田聯今回終於給出答案,表示並不會禁止運動員穿著 Nike Zoom Vaporfly 鞋款,不過有其他一些條件必須遵守,就是在 2020 東京奧運之前,不能再有全新的鞋類技術出現,並且未來任何跑鞋都必須得提前獲得批准後,才能於比賽中著用,避免更多的爭議。

https://hypebeast.com/zh/2020/1/nike-zoomx-vaporfly-iaaf-investigation-unfair-advantage-sub-two-minute-record-marathon
有咩網係多款揀 同埋有D外國網俾唔到錢點搞
Kiko 嗰啲款
kiko asics
箱根驛傳多人着Nike係因為着佢對鞋真係會快啲,
一般人着左都係跑咁慢就算吧啦,
美記同老虎好多跑友着,
但香港人都係打卡多跑步少,
邊對大熱色靚咪買果對,
一般行街就由得佢地啦。
Asics , Mizuno 岩亞洲人腳型
利申:闊腳撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞