黏土人同好區 17

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
https://www.goodsmile.info/zh/product/9206/%E9%BB%8F%E5%9C%9F%E4%BA%BA+%E7%B4%97%E5%80%89%E9%9F%BF.html
官網商品說明會標明"樂月工廠"
例子如上

但真係好少款made in japan
包裝係初音獨有多
有啲再販都係呢個包裝

有咩正figure 不妨post 黎睇睇
歡迎大家討論
一切源於愛

Figure 討論(89)悲報!WF又嚟啦!
https://lih.kg/2394946

土人 Figma 區無人覆? 黎Figure正Post啦
用依款盒就係樂月出品,其他廠無得用依隻包裝
直接同佢講無拎到單
有無人知Figuart Mini隻霞柱有得賣未
https://otakumode.com/shop/5fc84ce90d9ff42e02020705/Nendoroid-Cardcaptor-Sakura-Sakura-Kinomoto-Always-Together-~Pinky-Promise~-TOM-Exclusive-Bonus
呢間野係咪有巴打用過
見佢有過免費30日TOM premium試用
見佢寫到期7日前會自動續
係咪訂完野cancel就得?
同埋唔夠150usd既運費會收幾多?
Figure post 會有人秒回
我都係呢個網訂左小櫻小狼 但仲未寄貨

玩多色了~
運費幾錢
有無用佢個TOM Premium?
你有無睇揀左咩shipping方法?
有啲要3,4個星期先到
買唔起膠,唔玩膠
有呀 但佢而家有個announcement話日本郵政有啲問題 唔知會唔會影響到寄香港

SHIPPING METHOD:
Air Small Packet Registered
2 to 3 Weeks
減咁多
想訂30週年櫻
都係減17蚊
應該係揀左慢個款先咁耐
我就係訂左孤所以買小櫻小狼再版算
孤我記得要550
都係透明色好用🤣
咪就係,用得呢啲都係想佢冇咁顯眼
依家整顏色上去,多此一舉
LM
幾好用 可能再入 慳位呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞