黏土人同好區 17

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
只要有愛

大西北搭車出黎

行左兩三粒鐘都搵唔到

再搭多一次出嚟

車錢時間都唔只依嗰數

貴D比佢賺啦

(下次唔會

反正之前我賣左D 二手高達扭蛋賺左唔少
1375好似係支遊角色
唔知香港多唔多人玩
台灣好似多啲
少人訂既話難搵唔出奇
依隻等figma好似好玩D
去派仔訂好定去amiami訂好D

有fd成日係amiami訂野

但我上嗰amiami search唔到土人

係咪打錯keyword
你直接去GSC COPY隻野個名
連埋黏土人個日文
都搵唔到可能就係GSO限定
同埋Amiami應該唔會有現貨黏土人
如果要特典就一定係GSO訂多幾隻平啲
普通又非限定其實舖頭訂會平少少
不過你有朋友一齊集運
同舖頭訂唔會差太多,最緊要方便
GSO又係咩
Good smile online shop
PB限定 d 朋友
類似
平時隨左特典parts要去GSO訂
普通版去amiami之類都訂到,仲要有折
不過上年年底開始到今年二月
大概有十款八款指定要到GSO訂
黏土人佔左過半
雷狼龍女獵人同FGO槍傻普通版GSO限定
DX版就一般通販
香港普頭開訂DX版仲平過普通版
下面價錢已經包括運費
出貨會按訂購數量減少運費下調價錢
今晚半夜會落訂,仲未截訂都可以加單

GSO限定/特典
figma ボンドルド 明星へ登る(ギャングウェイ)ver. $936 -2
figma 雪ミク Glowing Snow Ver. $623 -3
ねんどろいど 竈門炭治郎 最終選別Ver.
$473 -1
ねんどろいど 空条承太郎 $449 -2
ねんどろいど ジャン・ピエール・ポルナレフ
$449 -2
ねんどろいど ディズィー $623 -2
ねんどろいど 真菰 $420 -1
即係限定平過普通?
普通係pb限定 但係限定就通販

乜L野操作黎
DX係deluxe,豪華版。配件多啲
但係GSC就將普通少配件版放係官網限定
一人限三隻,無代理版。
DX就其他地方有得訂仲有折。
最緊要係有代理版

睇圖就明,7500yen比5500yen平

隻凜B好好玩

原本諗住一次過開曬4隻,結果搞左半日,剩係清潔下figure同埋用個土人盒廢物利用搭層梯級執下位,隻雪音2.0都仲未開始玩已經無曬時間,其他幾隻又要等過幾日得閒先
開左隻1375玩
好正

冇溢色/上色問題

想買個透明盒入起佢防塵

最好可以疊高
(買多D)

巴打有冇好推介

香港又貴又少款
想平同多款得支那淘寶
自己買板同砌費時失事
又無咁靚
有冇巴打知邊到仲有1217現貨
好想要佢嗰個面
要平真係得支寶 千其唔信ig嗰堆display盒 佢地都係淘返嚟賣

我之前仲諗住信係本土手作 買完過一排就知中伏

幾靚呀
得閒無印行下都有好多acrylic盒啱土人

之前好想買呢盒但行過幾間都冇見過有貨
搵到啦 唔駛係香港買
九龍灣德福間無印有
琴晚行過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞