一拳超人 115生肉

551 回覆
30 Like 2 Dislike
大細搞錯咗添
最小變最大

細聲啲啦
大細搞錯咗添
最小變最大

細聲啲啦

sorry真係揀錯

我話「人類] 係講怪人以外嘅戰鬥人員,
唔係全人類

依個都唔係重點

你諗下
一個漫畫角色手腳都俾人打斷曬仲可以有上帝視覺
回顧返之前無其他人死過然後就唔撚驚爬過去同隻怪打過

自己打完都想笑

你諗吓
一個漫畫角色日日跑吓步做吓situp就會光頭又好好打
次次一拳打到啲怪人散晒但係又要去超級市場掃平貨

自己打完都想笑

唔好意思 唔係好明你段野有咩目的
你係咪好唔鍾意依套作品?

我想講睇得呢套咁唔make sense嘅漫畫就唔好咁make sense去諗佢啲內容啦

咁我都明
但你講嘅係成套一拳超人ge大前題
唔合理得黎要有趣
如果個個睇透世事 大家都知道變怪人死硬 咪個個唔食果變怪人咁邊好睇

又例如火影 如果細個嘅葉丸秒殺大蛇丸俾人屌唔合理
跟住啲人出黎話忍術 チャクラ都唔合理啦
咁樣我地全部收得皮

我反而覺得有人自己講話做怪人會死,做英雄唔會,所以繼續做英雄,咁先係佢嘅風格

咁個人喜好嘅野就無得講
幾時先有下集
水龍呢PART同埋果2個英雄劇情幾好睇
主角出場即係一下就收皮
希望KING有多D戲

你想king比敵人估足一集?

成個怪人協會十幾隻龍鬼級同king對峙然後d 怪人比帝王引擎嚇到唔敢出手
幾時先有下集

佢地係興趣使然的漫畫家
睇怕都要等成個月甚至半年
主角出場即係一下就收皮
希望KING有多D戲

成個怪人協會十幾隻龍鬼級同king對峙然後d 怪人比帝王引擎嚇到唔敢出手

啱啱睇番依part..全部都係衰自己
Homeless帝嗰到先好笑,叫佢留意下腳邊
主角出場即係一下就收皮
希望KING有多D戲

King 係心理戰之神
主角出場即係一下就收皮
希望KING有多D戲

King 係心理戰之神

負碌之神
離下一集仲有5日
離下一集仲有5日

咁撚快有架咩?
唔係一個月咩
主角出場即係一下就收皮
希望KING有多D戲

King 係心理戰之神

負碌之神

king遲下識出波

King 係心理戰之神

負碌之神

king遲下識出波

比敵人估先好笑
主角出場即係一下就收皮
希望KING有多D戲

King 係心理戰之神

負碌之神

king遲下識出波

King 係心理戰之神

負碌之神

king遲下識出波

幻想出波

King 係心理戰之神

負碌之神

king遲下識出波

幻想出波

「被」幻想出波
離下一集仲有5日

咁撚快有架咩?
唔係一個月咩

呢幾集快咗好多啦 有冇追架你

原來漫畫本野有時會口語化

原來漫畫本野有時會口語化

港版係會
One又走去更靈能

最新一集有豪傑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞