一拳超人 115生肉

551 回覆
30 Like 2 Dislike

其實漫畫好多位畫得好正,反而去到動畫冇左種感覺
一拳本身賣點就係一套標準王道漫設定&規則既世界觀但有一個完全無視王道漫設定&規則既主角既故事

所以討論/推理老師力量既邏輯同上限根本無意義
總之知道永遠係當前敵人既N次方就得啦
一拳本身賣點就係一套標準王道漫設定&規則既世界觀但有一個完全無視王道漫設定&規則既主角既故事

冇進步空間

認真呢幕真係神過動畫好多
個分頁先做到個氣勢出黎有幾勁

最後大招真係漫畫做得好D,但前面拳腳我覺得動畫做得好D,我覺得好難有完美

動畫漫畫我都鍾意

根本套嘢好多位都係笑鳩其他漫畫

最後大招真係漫畫做得好D,但前面拳腳我覺得動畫做得好D,我覺得好難有完美

動畫漫畫我都鍾意

終於有人有同感,覺得呢幕漫畫正好多
明明動畫應該更加好,更有逼力先岩

一頁 一個字 認.真.毆.打 好似儲力咁先一野轟落去
動畫一野就去,太平鋪直敘唔夠氣勢

動畫漫畫我都鍾意

之前去日本專登買左呢期單行本
雖然日文

巴打你個名
你就真係萬年s級包尾你應該1秒都頂唔到黑色精子

囚犯 背心 Zombieman都勁廢

喪屍人算係咁啦
只係估唔到one設定佢回復能力咁慢
比想像中慢勁多

同鬼級都要打幾十粒鍾喎

我覺得閃光對下唔可以叫做s級,因為分分鐘連鬼級都打唔贏
侮辱咗s級英雄個稱號

咁又一定打得贏鬼級既
因為S級其中一個條件好似係要有一人打贏鬼級戰績,但就無話一定要打得贏任何鬼級
所以,佢打贏D垃圾鬼級,鬼下位,都乎合條件,吹佢唔漲

同埋最主要廢既都係背心同囚犯姐
小傑係衰大意,球棒更加無問題,作者設定佢特定情況下能打龍級

原來金屬球棒咁勁

後期龍級不停出,你贏唔到龍級都算,但起碼要穩贏大多數鬼級,如果我係英雄協會我安排你打隻鬼級怪都輸,叫我如何是好

Sorry囉 我行性感路線 唔係行實力果邊
呢次D怪人好明確係由人變成
一拳打爆就完完全全係殺人
會唔會其他方法處理

差唔多全部怪人都係人變

重睇原作餓狼篇
積羅斯(埼玉老師徒弟) 一開始就係s級,係唔係比英雄協會高估咗

協會係咪以為佢一個人打贏進化之家,所以直接評級佢有s級實力,其實係靠埼玉上位

其實傑諾斯係勁嫁......

係衰大意.......

佢根本未定性 成日都大意

其實佢好似未撚型過,,,我覺得佢好廢

動畫漫畫我都鍾意

打sony高院嗰度漫畫啲分鏡真係好高質

根本套嘢好多位都係笑鳩其他漫畫

進化之家
餓狼唔係同棒球佬差唔多實力咋咩

棒球佬本來可以ko餓狼 只係棒球佬個呀妹出黎搞事

同埋一拳好似搭下餓狼膊頭就暈左成晚

暫時出過場既敵人:
波羅斯>>>>>>>>>>>餓狼

而餓狼最多係s級頭5名

無睇原版

暫時出過場既敵人:

而餓狼最多係s級頭5名

鳩嗡大師
呢邊同巨人post一樣,充斥住大量鳩up既低質讀者
積羅斯(埼玉老師徒弟) 一開始就係s級,係唔係比英雄協會高估咗

協會係咪以為佢一個人打贏進化之家,所以直接評級佢有s級實力,其實係靠埼玉上位

係衰大意.......

而加自稱同龍級有得打
應該起碼唔會打輸鬼掛
我覺得作者有心醜化同弱化水龍

之前崎玉又話佢武術只係睇落華麗既招式
崎玉會咁串既咩 一D都唔似佢既作風
而家又畫到水龍比人打巢又呼叫英雄既狼狽樣

特登襯托崎玉 但我覺得過左火

係衰大意.......

而加自稱同龍級有得打
應該起碼唔會打輸鬼掛

講係咁講 去到黑色精子果到比龍級秒左

暫時出過場既敵人:

而餓狼最多係s級頭5名

鳩嗡大師

你睇過one 版本就笑人,村田版本根本冇錯

見到水龍個崩壞樣仲喊晒口真係心尻痛

無醜化wow,水龍幾有骨氣丫

係衰大意.......

而加自稱同龍級有得打
應該起碼唔會打輸鬼掛

講係咁講 去到黑色精子果到比龍級秒左

書入面話受歡迎程度都有得加分,
佢既悲慘過去,正義感同外型都好吸引人。最少甜心都無阻止到佢
呢次D怪人好明確係由人變成
一拳打爆就完完全全係殺人
會唔會其他方法處理

差唔多全部怪人都係人變

重睇原作餓狼篇

你講啦不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞