一拳超人 115生肉

551 回覆
30 Like 2 Dislike
呢次D怪人好明確係由人變成
一拳打爆就完完全全係殺人
會唔會其他方法處理

差唔多全部怪人都係人變

暫時怪人種類
人類(食怪人種變)
人類(怨恨變成)
地球使者
生物研究(進化之家)
外來種 (宇宙人 地底人等等)
動物變成

仲有homeless帝 (神比力量?)

其實崎玉應該都係神比佢既力量黎

字都打錯
黃金精子唔係好記得佢點變怪人?

好似冇講過
會唔會其他方法處理

差唔多全部怪人都係人變

暫時怪人種類
人類(食怪人種變)
人類(怨恨變成)
地球使者
生物研究(進化之家)
外來種 (宇宙人 地底人等等)
動物變成

仲有homeless帝 (神比力量?)

其實崎玉應該都係神比佢既力量黎

嗯嗯嗯

又嚟
會唔會其他方法處理

都變左怪人啦

你講到以前老師無殺過由人變成的怪人咁

海帶怪人,螃蟹怪人,巨人...大把都係人變啦

海帶無殺到
甜心是什麼背景,有實力又神秘

原作都冇講

原作都冇講

有人估過係做英雄嘅怪人

原作都冇講

有人估過係做英雄嘅怪人

斷左隻手就咁駁番埋

原作都冇講

有人估過係做英雄嘅怪人

斷左隻手就咁駁番埋

其實我覺得佢實力有S級頭10 同黑色精子打都頂到一陣 中間有時又有天然水

原作都冇講

有人估過係做英雄嘅怪人

斷左隻手就咁駁番埋

其實我覺得佢實力有S級頭10 同黑色精子打都頂到一陣 中間有時又有天然水

巴打你個名
你就真係萬年s級包尾你應該1秒都頂唔到黑色精子

原作都冇講

有人估過係做英雄嘅怪人

斷左隻手就咁駁番埋

巴打你個名

囚犯 背心 Zombieman都勁廢

原作都冇講

有人估過係做英雄嘅怪人

斷左隻手就咁駁番埋

巴打你個名

喪屍人算係咁啦
只係估唔到one設定佢回復能力咁慢
比想像中慢勁多

原作都冇講

有人估過係做英雄嘅怪人

斷左隻手就咁駁番埋

巴打你個名

喪屍人算係咁啦
比想像中慢勁多

同鬼級都要打幾十粒鍾喎

原作都冇講

有人估過係做英雄嘅怪人

斷左隻手就咁駁番埋

巴打你個名

喪屍人算係咁啦
比想像中慢勁多

同鬼級都要打幾十粒鍾喎

起碼贏到
做又變左one版本討論,沒睇one版的人點算好

啱啱補完one版劇情

原作都冇講

有人估過係做英雄嘅怪人

斷左隻手就咁駁番埋

巴打你個名

喪屍人算係咁啦
比想像中慢勁多

同鬼級都要打幾十粒鍾喎

我覺得閃光對下唔可以叫做s級,因為分分鐘連鬼級都打唔贏
侮辱咗s級英雄個稱號

原作都冇講

有人估過係做英雄嘅怪人

斷左隻手就咁駁番埋

巴打你個名

喪屍人算係咁啦
比想像中慢勁多

同鬼級都要打幾十粒鍾喎

侮辱咗s級英雄個稱號

咁又一定打得贏鬼級既
因為S級其中一個條件好似係要有一人打贏鬼級戰績,但就無話一定要打得贏任何鬼級
所以,佢打贏D垃圾鬼級,鬼下位,都乎合條件,吹佢唔漲

同埋最主要廢既都係背心同囚犯姐
小傑係衰大意,球棒更加無問題,作者設定佢特定情況下能打龍級

原作都冇講

有人估過係做英雄嘅怪人

斷左隻手就咁駁番埋

巴打你個名

喪屍人算係咁啦
比想像中慢勁多

同鬼級都要打幾十粒鍾喎

侮辱咗s級英雄個稱號

咁又一定打得贏鬼級既
因為S級其中一個條件好似係要有一人打贏鬼級戰績,但就無話一定要打得贏任何鬼級

球棒明顯喪喪地 根性鎖血愈少血愈勁
熱血無敵咁款

原作都冇講

有人估過係做英雄嘅怪人

斷左隻手就咁駁番埋

巴打你個名

喪屍人算係咁啦
比想像中慢勁多

同鬼級都要打幾十粒鍾喎

侮辱咗s級英雄個稱號

咁又一定打得贏鬼級既

原來金屬球棒咁勁

後期龍級不停出,你贏唔到龍級都算,但起碼要穩贏大多數鬼級,如果我係英雄協會我安排你打隻鬼級怪都輸,叫我如何是好
積羅斯(埼玉老師徒弟) 一開始就係s級,係唔係比英雄協會高估咗

協會係咪以為佢一個人打贏進化之家,所以直接評級佢有s級實力,其實係靠埼玉上位
睇晒兩個版本
我認為暫時成套漫畫排敵人級數應該
波羅斯>餓狼>>>>>>>其他龍級怪人 eg.黃金精子, 天然水
會咁排純粹因爲主角同波羅斯交手果陣,講到明波羅斯可以毀滅地球,中左認真系列都唔係即刻食,仲識復原,如果冇主角既話,跟本冇人阻止到佢
而餓狼雖然都勁,但個威力未去到瞬間毀滅地球級數,但一樣冇其他英雄阻止到佢
最期待都係快d講爆破
睇晒兩個版本
波羅斯>餓狼>>>>>>>其他龍級怪人 eg.黃金精子, 天然水
會咁排純粹因爲主角同波羅斯交手果陣,講到明波羅斯可以毀滅地球,中左認真系列都唔係即刻,仲識復原,如果冇主角既話,跟本冇人阻止到佢
而餓狼雖然都勁,但個威力未去到瞬間毀滅地球級數,但一樣冇其他英雄阻止到佢
最期待都係快d講爆破
積羅斯(埼玉老師徒弟) 一開始就係s級,係唔係比英雄協會高估咗

協會係咪以為佢一個人打贏進化之家,所以直接評級佢有s級實力,其實係靠埼玉上位

其實傑諾斯係勁嫁......

係衰大意.......
睇晒兩個版本
會咁排純粹因爲主角同波羅斯交手果陣,講到明波羅斯可以毀滅地球,中左認真系列都唔係即刻,仲識復原,如果冇主角既話,跟本冇人阻止到佢
最期待都係快d講爆破

因為我記得有介紹設定神級就係可以對全世界人有威脅,如果餓狼真係有神級證明佢真係可以對全世界人有威脅!

同埋唔知邊度聽講過波羅斯未到神級別,係龍級頭位置,還有佢嗰招咆哮,唔係話地表摧毀,好似唔係地球摧毀

其實傑諾斯係勁嫁......

係衰大意.......

佢根本未定性 成日都大意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞