一拳超人 115生肉

551 回覆
30 Like 2 Dislike
豪傑都一定係一拳

講真波羅斯其實係神級別

只不過連鑑定都未做到就比老師打爆左

one: 波羅斯同餓狼都係龍上
打上黎55波 但餓狼近戰會較強

我個人覺得:「龍以上,神未滿」 呢個講法易接受好多
因為你黃金精子,疫苗人,阿修羅甲蟲呢堆又龍上,波羅斯餓狼又龍上,有點兒奇怪

啲級數好撚尤其
見唔夠抽就龍級

真龍級我覺得只有

波羅斯
餓狼
黃金精子
天然水
養太大的狗

其他個啲吹奏多

點止 我覺得阿修羅唔少野

阿修羅係邊個

搞錯呀 咪我講果個阿修羅甲蟲囉,常態已經視傑諾斯如無物,仲要有阿修羅暴走模式
一開波個隻疫苗人,睇表現都勁啦,係又比埼玉秒左姐

btw其他怪人真唔真龍級唔知,只想講爆山呢條仆街真係影撚衰晒龍級 感覺上深海王都勁過佢

個陣傑諾斯都未改裝
初出陣個時好廢
打黃蜂女都只係55波

係蚊女
而且初出傑仔招炮都有地圖炮火力
水龍係琦玉唯一一個覺得出手先會輸

你up乜...?

你up乜...?

水龍早幾集同琦玉打 有一幕係琦玉進攻 跟住窒左一窒 話剛才出手的話會被打敗
可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

你up乜...?

水龍早幾集同琦玉打 有一幕係琦玉進攻 跟住窒左一窒 話剛才出手的話會被打敗
可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

唔爭氣笑咗
你真係要重睇

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

唔爭氣笑咗
你真係要重睇

武術大會啲觀眾嚟

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

唔爭氣笑咗
你真係要重睇

真膠定假膠
一開始到打完波羅斯先5x集
King篇吹雪篇到而家已經70集

前期真係多打後期講野多咗

其實好想睇King由無料突然變到好撚勁
我覺得個劇情會係,King自首話自己係無料,但去到某個危急關頭唔知咩原因變左好撚勁

king不戰而屈人之兵其實已經好撚勁

想睇king食怪人細胞

最多變狼級

打機反應超快,同埋帝王引擎超嘈

有一格講過其實king係有潛能㗎喎

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

你真係唔好睇原作 我驚你又係另一個以為king好撚勁ge人
個集最後咪有講佢話危險係因為驚又太快一拳收左水龍皮呀

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

唔爭氣笑咗
你真係要重睇

真膠定假膠

應該真心,笑咗
好想快啲睇第一個神級敵人出現
不過主角設定係遠超神級之上,認真既話應該都可以幾下Ko

我覺得個劇情會係,King自首話自己係無料,但去到某個危急關頭唔知咩原因變左好撚勁

想睇king食怪人細胞

最多變狼級

其實有冇講過King Engine係咩聲嚟

想睇king食怪人細胞

最多變狼級

其實有冇講過King Engine係咩聲嚟

咪佢d心跳聲比正常人大.....

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

唔爭氣笑咗
你真係要重睇

真膠定假膠

應該真心,笑咗

咁都有得笑

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

唔爭氣笑咗
你真係要重睇

真膠定假膠

應該真心,笑咗

咁都有得笑

弱智都睇漫畫

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

幾時有?

重有係埼玉

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

唔爭氣笑咗
你真係要重睇

真膠定假膠

應該真心,笑咗

咁都有得笑

弱智都睇漫畫

大佬啊...漫畫你都睇唔掂 點搞啊

想睇king食怪人細胞

最多變狼級

你真心定假膠呀又黎?

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

唔爭氣笑咗
你真係要重睇

真膠定假膠

應該真心,笑咗

咁都有得笑

弱智都睇漫畫

大佬啊...漫畫你都睇唔掂 點搞啊

一拳都睇唔明 返歸食屎啦

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

唔爭氣笑咗
你真係要重睇

唔出手係因為怕一認真就秒鳩左佢試唔到何謂武術呀
返去重睇啦

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

唔爭氣笑咗
你真係要重睇

返去重睇啦

果幕窒左一窒唔係因為驚整甩個假髮咩

想睇king食怪人細胞

最多變狼級

唉 咪撚引鬧戰啦

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

唔爭氣笑咗
你真係要重睇

返去重睇啦

屌,食緊早餐都笑到噴返出黎

你up乜...?

可以見水龍非等閒之輩
不過佢今期有啲失望

唔爭氣笑咗
你真係要重睇

返去重睇啦

屌,食緊早餐都笑到噴返出黎

乜唔係驚又係一拳收皮咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞