科大討論區(13)Make UST great again

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
蝌大又名university of shao lin temple
留咗位畀shss 嘅同學
如無意外會慢慢放返出嚟
鳩講就得
垃圾course嚟
我個時篇高質文得5 5 5 on99
好想post上嚟比你地評理
英雄巴,我好撚想睇你脱離莫華魔掌之後ge成果
唉屌 唔好提啦
當初如果冇swap 繼續跟佢 可能有6 6 6
就係因為脫離左佢 搞到我唔敢appeal我篇高汁文 (佢係1113 最大粒個個)
我估佢認到我
如果有多幾個人想睇
我可以考慮post上嚟
梗係認到啦,add drop後仲不斷嗌你個名
不過佢退左休lu

依家變左比5 5 5我個個tutor做最大粒個個

點解科大新年淨係放紅日咁撚on9我個fd 讀poly放到22號最撚on9 係個lang tutor 之前冇上到堂簡初四補堂
發覺ust 的 course 預你新年四日假做hw
班友心理變態㗎屌同林鄭一樣自己冇年拜就唔俾人拜
成個1月畀你放晒算係咁啦
唔通你想7月頭先放summer?
唔會掛, add drop都未完
5月尾都完sem ,放多一兩日都唔會拖到7月啦
嚴格上嚟講我地開得遲都係因為有個winter sem喺中間姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞