收藍絲herman yeung A-G天書

24 回覆
1 Like 38 Dislike
朋友細佬 今年中五
math 想搵人補底 但屋企冇錢
見herman yeung條藍絲 有免費教數
但唔想比錢條仆街賺 所以睇下有冇ching可以放
幫你推
冇記錯 佢YouTube description 有link免費download
利申唔記得
其實唔洗書 佢D片show埋內容
咁你唔好睇人地啲片比人賺view 數啦 又要鬧又要睇
Who ? 有佢咁齊咩
我有 可以送 但入面有寫嘢 唔知接唔接受到
仲要??
我有 tg?
洗鬼書咩
我中學嗰陣時都係睇佢,btw 建議你唔好淨係限制於廣東話頻道,直接打你本書個topic,睇啲外國嘅Channel,教得好過佢10,000倍
嗰陣睇哂A-G咁多條片 都係用紙筆自己jot notes
寫咗6/7張紙
後尾考完諗住留返嚟珍藏
點知唔知幾時整唔見咗份野 好心痛
thx ching
uuqqpp2021
師兄仲有?
tg: uuqqpp2021
師兄係咪有
tg: uuqqpp2021
感激不盡
ching係咪可以放 sor之前冇睇msg
tg : uuqqpp2021
都好花下 抄咗note mc又圈曬
我諗你睇下其他巴打個啲先 好重 廢事搬嚟搬去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞