[走難]EB3 移民去美帝

190 回覆
9 Like 0 Dislike
爸打仲有冇攪EB3?我都想攪,但好怕比人呃

冇呀 想睇下有冇勇者咋

一係你去綜合下d支那論壇再POST出黎大家分析下
我問左兩間,直頭上埋去架啦,但都覺得鬼鬼地,
個感覺就好似問你信唔信有鬼咁,
但從來都冇一隻鬼走過出黎,
咁點呀
多數呃人...
就算你而家過到骨,將來你間中介比人掃左你都係比人踢返走
多數呃人...

唔很定,從來冇人話自己得或者失敗,就係咁先難決定。姐係話原來有數據話xx%成功,咁都仲叫有得諗
多數呃人...

唔很定,從來冇人話自己得或者失敗,就係咁先難決定。姐係話原來有數據話xx%成功,咁都仲叫有得諗

問過下有間話依啲program香港2015 年至有人搞
所以第一批人依家至見緊移民官
eb3 係美國蝗蟲黎

利伸, 60minutes 係咁報

你咁講我即刻唔想報
eb3 係美國蝗蟲黎

利伸, 60minutes 係咁報

你咁講我即刻唔想報

去到唔做野就蝗蟲姐,
講番eb3,巴打本身係咪都打算一條友攪?
因為我自己係打算一個人攪⋯
好多收完你錢,移民局唔批。你買嘅唔係機會,係一盤大細。

利申:美巴
好多收完你錢,移民局唔批。你買嘅唔係機會,係一盤大細。

利申:美巴

我都諗緊事實係咪咁。
不過到時如果真係好易攪,攪到成村人攪時,可能排期排到2046
我問左兩間,直頭上埋去架啦,但都覺得鬼鬼地,
個感覺就好似問你信唔信有鬼咁,
但從來都冇一隻鬼走過出黎,
咁點呀

係邊兩間agent¿
已經比左錢
一年後布告
已經比左錢
一年後布告

已經比左錢
一年後布告

幾錢
已經比左錢
一年後布告

幾錢

邊間agent???
已經比左錢
一年後布告

幾錢

邊間agent???

邊間唔講啦,因為如果係伏黎既我自己受就算,唔想陷害到人

價錢加埋比政府啲錢大約45萬左右啦,
個流程其實間間差唔多,你打去問佢實比資料你。

綜合我睇番黎啲野,有幾樣野巴打門自己諗:
1,非100%成功(政局問題,個人問題,例如健康唔得)
2,輪候時間不能保證,例如政局改變有可能玩法唔同
3,份工越垃圾先證明請唔到人
4(最重要)見官時你要口述証明你過去係打工,並非囉著數,你係鍾意美國,你係有心留起美國唔係玩玩下。如果你去都未去過美國,就話想移民美國,你諗下個官點諗先。呢樣個個人唔同,自己諗掂佢啦。

如果我成功左我會番黎報告下
已經比左錢
一年後布告

幾錢

邊間agent???

4(最重要)見官時你要口述証明你過去係打工,並非囉著數,你係鍾意美國,你係有心留起美國唔係玩玩下。如果你去都未去過美國,就話想移民美國,你諗下個官點諗先。呢樣個個人唔同,自己諗掂佢啦。

跟住呢一兩年侵侵玩野收緊EB3就...
已經比左錢
一年後布告

幾錢

邊間agent???

有無updates
搞緊EB3或想搞。想集下氣既PM我

我地有個GROUP有幾條友搞緊EB3
另外

EB3從來都無話包生仔

擺到明係買鋪大細

但係,確實係有人真係透過EB3拎列綠卡去美國

點pm?
驚既就唔好申請

申請既就唔好驚。

點pm?

返高登PM我

我高登ACCOUNT同連登一樣名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞