佐敦開始封城

752 回覆
175 Like 10 Dislike
好似話落樓都唔得
好後悔晒左時間同佢認真討論
咁點做test
既然可以答到人就直接答,唔洗精神勝利唔答人。下次人地問你記得有嗰句講嗰句
應該係引戰狗嚟
勿覆
當犯 咁押落樓
全個週末食豆豉鯪魚
港共真係搞笑到lock down幾條街
而唔係成個城市
如果冇豁免檢疫同d偷渡雞全面封關香港應該唔差得過台灣
一年得一兩單本地確診,可惜都係FF
有冇人派飯
講真唔係google map垃圾啲咩
收到風,入面有手足
我們明白今次安排會為市民帶來不便。政府已安排足夠的檢測資源,盡快為『受限區域』內所有受檢人士進行檢測,目標是爭取於約48小時內完成行動,為所有已識別的受檢人士完成檢測並確定結果,以期市民可在一月二十五日(星期一)上午六時左右開始上班。在正式撤銷『相關宣告』時,政府會另行公布。若有僱員因宣告而未能上班,政府希望僱主能酌情處理,不要扣減員工的薪金和福利。

新手副本重啟 練兵時間?
係你太天真定我中二病
爆門好難咩
見到張圖封幾條街真係笑撚到噴飯
除左搞鳩住呢幾條街既市民之外
想問有咩作用
小佢老母區btw
我都有啲後悔花時間精神去起條友底
人地歐洲民主國家係封撚晒成個大區 你唔出聲? 唔幫佢地打國際戰線叫trump 出兵幫佢地解封? 你都戇撚鳩 客觀地講 而家班廢老就係污糟邋遢 而油尖旺本身多廢老 確診數字領先全港 唔捉撚晒佢地去一比九十九沖涼 已經算係咁

知唔知名呢方面要睇下你地班cctoy 匡智仔鍾意幫我扣咩帽子喇 但論轉數 邏輯明顯高你地呢班垃圾幾班
望到cctoy 手足個腦出緊煙 hang晒機
政府果張係pdf一縮細d字痴埋一舊睇唔到
google map起碼會收埋d唔重要既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞