試當真連九巴都上埋

191 回覆
764 Like 108 Dislike
睇個片姐,使唔使講藍黃講到6頁
屌真喎
連攬炒巴咁多功勞都屌得落
一定係5毛,再唔係就PR或者狗!
好撚似啲小朋友諗野咁天馬行空
有條on9要show off自己有幾咁黃啊嘛
豪哥你好
Jessica幾好嗎?
L&J 做開平面model強項系擺pose(全身)
豪腎 擺pose明顯冇咁自然

相反

L &J 一直chok開樣演技顯得生硬(表情)
豪腎 反而天生camera face適合演戲
我份人就好簡單
有試當真就block
呢個問題interesting

「作為演員」客串Viu劇集
系豪腎上電視既第一次

但「作為藝人」接受訪問既第一次
系TVB 都唔出奇
我預言3個月後即刻變lihkg過街老鼠
塊地係政府 揸車同單車都會掂到塊地 用政府野你藍絲?點解唔揸直升機
你自己要去到盡又話要uber 又踩單車
咁咪問你係咪做到斷晒中資藍絲客
又話我save hk 東江水論調

你又屌尻我綠色經濟圈冇原則
咁我咪想知你個原則去到邊個step先
唔夠貫徹就變得冇原則架喇

我都唔明你句句咁激動做乜
錯誤類比 tvb做幾多陰質野 大家有眼見 加上依家幫九巴拍個廣告又不見得九巴會賺左幾多錢 反而自己仲有錢賺
你應該係分化對面,點解藍公司要搵黃人賣廣告,唔係屌自己人做咩搵藍營錢呀,聰明
煩撚到

咁都有罵戰 咁唔鐘意睇咪唔好睇囉

我鐘意睇你講咩我都係鐘意睇

唔好講咩黃圈無嫁啦乜乜柒柒依啲廢話啦

除左黃的 黃van仔 仲有咩交通工具黃呀
你俾錢我養車呀?
你俾錢我坐uber呀?on99
唔係窮洗撚坐巴士黨鐵咩 弱智
我屌鳩你老母個臭閪呀
又鬥黃
不斷抬高個標準去judge其他人
你做到完全唔俾錢藍絲我好佩服呀
但你有冇必要話其他人做唔到你做嘅嘢呢
除咗搵交嗌仲有咩意義呢
你根本都不切實際
1星期後就會
ching 你up mud 9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞