有冇人知中央田衰咩?

39 回覆
5 Like 27 Dislike

係咪落左訂既人要加錢先可以快d有卡拎
有冇人知成件事係點

之前係中田訂左張唔係3080都試過好怪
佢出post話張display card 有現貨,但我WhatsApp 問佢我排第幾,佢話返左2張不過仲未到我
我心諗咁你fb 出左Po 係fake 人有現貨定係分開現貨同訂貨隊...
不過訂金係佢到就廢事嘈.....感覺勁怪...
腦場無一間鋪係無辜的
唔該哂,睇topic 唔知講中田單野,咁撚仆街
試下退訂
悠二知衰都起碼叫賠返小小贈品比個客陪罪,你認衰仔只係同人講你一切照舊,今鋪中央田收硬皮
法奧要上黎r生意
cs 點柒都要拆掂佢喇
間舖FB啲post睇下就算喇,上次rtx30 同amd U 開賣第一日,開舖前十分鐘就改晒FB啲料,有貨變無貨單賣變成套砌。
超頻冠軍仲要係個post度留言話成個行業都係咁 好慘
咁撚慘執柒左佢 我地全部newegg amazon 算啦 屌你老母
最撚慘就係用垃圾寶垃圾東俾埋稅俾強国回佢個血
都仲係平撚過仆街港行
btw
Bestbuy咁岩而家倒緊貨
美國朋友好開心買緊卡
某啲人:啲礦工炒貴哂啲卡, 代理搶呢批貨搶得好辛苦, 要同世界各地鬥高貨先搶到黎賣架代理食貴左間舖頭咪賣貴返, 唔係點賺錢

點解人地有得跟msrp賣嘅
真係有事上去保養仲要比人當狗咁撚
地方又偏 等起碼兩三個禮拜 上到去又唔係即刻serve你
代理:不能只有炒家賺
出面炒家食一張三千,入面有二千五要落我袋
中田等收皮啦今次
不過奇怪 咁多年都唔知幾多人受害
點解今時今日件事先發得大
全靠MVP(林仔)用火水救火
一路都有人中伏只係唔出聲就當人病貓
呢間epc ocqq年代已經好臭
發夢聽過話會將oc隊oc過嘅版re pack賣返出去
永不錄用
總之唔會再幫襯
電腦鋪尻起上黎唔係路
而家唔似20年前下下要靠門市買野
射落森林都唔益香港班撚屌
間間都係黑店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞