2021年,大陸有個直播主餓死左

324 回覆
189 Like 11 Dislike
中國人 還有一點廉恥 / 尊重嚴

真係炒車就好笑
微博上咗熱門,大把人刷緊rip
呢條友俾人捉到就死得
窮到乜都冇
得返一啖氣
好多人都係咁
黎生
支那蟈歌
佢個病況返唔到長工,幾個網友夾份送左個電腦比佢打機開直播搵下外快,加埋自己返下散工吊住命,吊到2021年長時間無營養加糖尿併發症去左,宜加單野hit到爆,好多大陸人開緊火屌共慘黨
唔識就唔識㗎啦
大把支那人電腦都冇
餓死凍死
嘥氣
朱熹:又關我事?
同一個人黎,佢個叫「黑茶」既account比人ban左,佢d fd 叫開佢之前名
其實真係好撚痴線 我窮 就窮啦 連做窮人既資格都被剝奪 都要被矯正為唔窮 但又唔係直接打返一百幾十個去銀行度

咸濕又唔比 又要掃黃 攪到東莞沒落
拍戲唔比穿越 唔比拍賭片 唔比拍有鬼 唔比壞人最後勝利
價值觀上攪到好似好撚正確 但現實每樣野都相反 又攪到d人玻璃心 成日覺得自己國家好撚勁咁 周圍去挑鳩人機 但其實連出黎挑人機都要翻牆

可唔可以唔好咁痴線
B站(所有大陸直網站)個view數假撚到有俾錢個streamer個view數先會升
見有人屌緊個戶籍制度
話咩申請身份證同 中國綜援 都要戶口本
戶口本是一家人share,正常係睇老豆老母頭
如果你地一家關係唔好
老豆老母玩嘢
根本連每個月幾十/幾百蚊嘅 中國綜援都申請唔到
除非你結婚或者你自己買到樓
如果唔係你老豆老母可以玩9你一世
根本cls
咁我就唔明咩叫強制教育係美國嘅定義之下係種族滅絕

定係佢想講強制教育=新彊集中營
所有原住民族部落其實都係咁
你去睇美國印第安 俄佬楚科奇 其實都係咁

不過佢地係政府幫佢都爛泥唔上壁
成班一日到黑就飲酒
又唔想去現代化城市打工 但又想要有相關生活質素
好慘希望佢可以喺另一個世界開開心心
cls有冇人性 咁都要轉移視線同責任
https://www.youtube.com/watch?v=KLNDg-RP2ps
加拿大爱国留学生开法拉利车队炸街来抵制香港示威者!还喊话香港示威者“穷逼”!

滑坡滑到根本變左90度直角
我有上開b站,今日見到呢單野都好心酸...2021年居然有人會食唔起草莓,覺得貴
想像唔到一個後生仔,雙親唔理佢,佢又患左糖尿病就死,連直播都霉,要死左先有人理佢
定係捱餓係會引致糖尿病啊
呢啲case 好易引起人民對政府既不滿,所以一定有5毛出黎轉移視線
我諗佢意思係中國既強制教育會比美國污蔑為種族滅絕(佢認為),所以中國唔可以推強教,所以責任全在美方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞