有無人試過一食野就想嘔,求救

14 回覆
0 Like 0 Dislike
前幾日食晚飯時間好極端,一係夜晚十二點一係六七八九點都有… 今日身體終於頂唔順,凌晨兩點醒左後胃痛訓唔著,去到凌晨五點都訓唔番,以為肚餓食完野之後好少少訓番。

頭先八點醒番後呢種似胃痛又肚餓既感覺強烈左,但點知一食野就好想嘔,明明好肚餓,每食一啖既感覺都好似扣緊喉咁...最後都勉強食左半碗麵。

我知道應該要睇醫生,但系今日assignment last day趕緊…有無人知道點樣可以舒服d? 萬分感激
痾嘔飲寶礦力
好似係
好的 宜家買
睇醫生啦
做完assignment會去架啦
腸胃炎掛
我覺得問題係壓力, 我以前都試過.
我都有 持續咗兩年
你應該壓力太大,同埋有啲胃炎~盡快去睇醫生啦
胃問題
之前胃穿窿一排之後,同你一樣情況。啲味蕾放大晒咁,擺野入口就係咁反胃,而且一直有胃氣。但胃氣出返黎之後就正常返。
係咪胃炎. 壓力大都會有影響.
請快d 睇醫生
多謝大家關心終於交左assignment … 頭先下奏食左半碗粥已經系極限 feel到再食會嘔,夜晚食左八粒牛丸感覺好少少,少左反嘔感覺,同埋全日隊左四枝寶礦力…但系應該太chur由今朝微燒37.4宜家38.9......聽日會去睇醫生架啦
聽落幾似 好多胃氣 每次想嘔就變左出胃氣.. 希望未到胃穿窿啦
我有排都係咁 去照胃鏡話係胃炎
開咗Dexilant俾我
食咗一兩個星期就好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞