15-20萬二手車

117 回覆
0 Like 3 Dislike
520i 就好心對 E200 啦
因為個一代既5 啲options 好差 同埋3個樣無咁老 3個價不嬲硬同埋係
好詳細既分析
我覺得房車樣好過揭背, 但又想大d舒服d
所以其實x4最岩我心水 但太貴
舊款1系m sport 同舊款2系 同gla250 點揀好
太樣衰
3系 m sport 仲貴 e200 over左 budget 唔想買舊燈款
咁你覺得邊架最好睇同呃到下人
你每天行幾多先
因為你講嗰堆我買車嗰陣都有睇過
如果後座唔係經常載人
1系m sport正到飛起
差啲買咗
不過後面坐得辛苦上落又冇咁方便

嗰陣揀gla係因為佢雙天窗令到個後座感覺開揚啲 如果冇天窗我應該都會嫌佢窄

然後佢車身高啲上車方便但係又保留到hatchback嘅操控

載一班fd出去玩嗰種威風係1系msport畀唔到我嘅 當然喺性能上總會有取捨
但係我覺得gla250都夠sporty

btw去車行睇咗車先啦
一坐入去已經知道邊啲款唔使再睇
5系唔買M Sport,好似連 easy entry 都冇,仲要手動鎖車
應該假日車, 車下人
你要溝女定點 比個目的黎幫你諗諗
宜家用15-20萬買f10好唔抵
新款facelift都出埋
舊款520i 14-15年我諗15萬內都買到
舊啲年份既f10 10萬內都好多盤
近排g30好似都差唔多跌低過30萬
如果你預10萬買f10 ok
如果15-20萬買f10就好似唔係幾划算
C200揸過半年,見客得體,坐都舒服,外觀搞小小已經好殺食,油耗都唔高如果你想做日常車都ok,另外Mzada3新款都坐過,價錢抵玩吸引,不過你list既車外型都幾大分別下,你到底傾向咩車型先
假日車係拎黎溝女 要皮既 m135啦 15$ 可以壓低少少
又皮得又車得人(4個 後排5個有啲逼)最緊要個樣都幾殺簡啲改哂既
有時揸返工開會,車下fd
但溝女你會點排,想知
係分別好大,但有唔同既好睇
新款218i好好睇 有錢我都想買
冇m sport好老個樣
見得人?
溝女戰車,要係呢堆入面揀,都係c200coupe更佳
如果你想我係你個list排既話
可能真係c200買返黎換過個鬼面同包圍就得
但你要我自己出面再簡
我會只車一條女買cayman
個brand叫波子就係型
提外話 我識親啲女都係中意audi多
不過好多野煩 要好注意住平時有咩問題同點樣渣
依個筆直可以買s3 4 5 依堆都係22左右
全部還一還價就到你想要既位
同埋都係個句 睇你會唔會點還價
俾多10零萬全新tesla model 3.
新車320i m sport
同520i luxury 你點揀
好靚但好貴 200 coupe都要30萬
320i m sport 個尾燈好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞