15-20萬二手車

117 回覆
0 Like 3 Dislike
520I M sport
x1
118i
c200
gla250
Q3
Mzada3
cx5
邊架好
如果我排
GLA250 > CX5 > C200 > Mazda3 > Q3 > 520i > 118i > X1
Gla250 你唔會想渣 15-20萬買架rj車 如果唔想玩既就不如買架facelift c200再刷stage就好
如果唔係就買部325i都唔錯 都係差唔多年份
上代120i m sport shadow edition
2000cc
c200 FL 有200k咁平?
28car賣緊19/20-24左右 叫下價其實壓一兩萬都ok
18年個推30幾蚊前期先平
所以咪14個堆
204 100k都有交易
你渣埋我個份 太老餅 不過比我15-20可能會買14年m135/audi s5
同我心目中差好遠
gla有咩唔好
好難定位佢係一架咩車 我上司渣緊200 佢無乜要求純粹買brand就無乜彈 但坐落去睇位又唔好 又唔及a仔好玩 實用又唔算實用好奇怪
想又舒服又型
又想要牌子
我心中係
520i m sport> x4 但要加多少少..> c200> gla> mazda3 >x1> q3 > cx5>118i
要買brand又c服就唔好睇a level車 1仔個level係差咁啲
220i靚啲wo 又差唔多錢
姐係點
你買1仔呢啲level 要型要牌子就唔會舒服
Me引戰
咁好似c200最好
假設你真係15-20唔會考慮加少少

GLA250我而家揸緊
你當佢係一部坐得高少少同舒服少少嘅hatchback就啱晒
當佢係SUV嘅話你會好失望

新款X1係你個list入面最接近SUV嘅一架歐洲車
後座好坐 空間感充足
唯一缺點係三氣缸引擎

二手Q3如果唔係對Audi特別有愛真係冇乜特別 畀BBA錢VW料

舊款X1同寶馬1系
兩部都係四缸後驅 好玩之選
如果唔係成日滿座嘅話
推薦直接揀1系
X1後座唔太好座

C200同寶馬5系冇睇開要等其他巴打補充

你個budget出得部舊款Mazda3不如要Mazda6, 又或者考慮新車靚仔好多, 不過26萬起跳少少貴

CX5就日本SUV
同雙田比嘅話option好齊 接近歐洲車package

建議樓主決定咗自己究竟想要SUV, 房車定係揭背先 同埋平時用車有啲乜嘢要求
價值觀唔同
我揸緊gla 就係貪佢咩都有啲
事實上佢係比較接近hatchback多過suv
同埋靚仔過同期嘅a仔
AE110
1仔a仔係操控上同brand 無其他特別 唔會有舒服依樣野 你係買5系架啦咁樣
14/15年 5系仲平過3系 點解會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞