那個他/她對你做過d咩賤嘢?

77 回覆
33 Like 2 Dislike
用水沖沖
嗰口朗過油咁⋯好想玩9佢,出翻啖氣
入曬眼⋯help
2. 生日講分手

3. 我媽唔想我同你一齊(自此最憎裙腳仔咩都啊媽啊媽啊媽咁,你無自己意見架咩)

4. 扮肚痛其實入廁所同另一條女傾計

5. 逼你做d你唔想做嘅嘢,如果唔係就死狗咁嘅款,十問九唔應,情緒勒索直到你肯應承佢

6. 當街甩你手轉身走人(好討厭哩d人)

7. 明明拖住我仲要望其他女,仲要比條女見到你望佢(你知唔知你咁做令我覺得好無面係一種恥辱⋯⋯好唔尊重人)

8. 同我講佢琴晚發夢同miss咩⋯咩⋯(一個人要有幾下流賤格先可以講出口比人知,仲要好回味咁⋯CLS)

9. 拍拖兩年後先同你講其實開始嘅時候佢本來同另一個一齊,同我講要繼續一齊先唔會辜負人地(講得出咁嘅嘢嘅人究竟有幾on9)

10. 話自己啊婆死左,然後失約(其實你唔想黎可以直接講,需要咒自己親人咩⋯做佢啊婆真無陰功,年中唔知比人咒幾多次死)
講得岩,太信任一個自己唔熟悉嘅人真係好容易令自己受傷
我都有試過比人暴力對待
初初一齊嘅時候佢有講過佢對之前嗰d都有過暴力行為
我都無放喺心上面,因為無諗過佢會同樣地咁樣對我

佢第一次對我暴力係逼我埋牆,然後一拳打落我頭隔離道牆度
之後就喺街打我塊面,搶我手袋,然後掉落地下,然後用嗰身擋住我唔比我走,我記得當時街上有唔少男士都有停下腳步望一望我需唔需要幫忙,感恩
之後仲有一次係佢發脾氣將我喺凳上面扯落地

我喺第一次暴力事件之後,曾經傻傻咁以為佢會改過
但其實喺唔會

我希望各位絲打如果發現身邊嗰個係有暴力傾向嘅人,一定一定要儘快趕快離開逃離有佢嘅人生
通常哩類人發完癲之後會對你百般好,千依百順,甜言蜜語,山盟海誓,但佢嘅暴力因子會死灰復燃,好似計時炸彈咁,受苦嘅將會喺自己。
口賤
翻舊帳
鬧分手
依家鬧緊交 喺佢樓下等 圍爐取暖先
你做左d咩激嬲人吖
佢都幾CS架窩,咩叫可以分手唔好同屋企人講,分唔分佢根本無資格講,咁驚比人知!?

我識嗰個暴力男2個月現形,平時好溫文咁嘅樣,講野細細聲咁⋯佢係咪一樣?
如果可以,你下次消失之前講聲佢知消失幾耐可能會好d
驚自己有左但搵唔到你係會煩躁同擔心d而且仲係period期間

同埋我想問一句,如果佢有左你會點做,

如果你會叫佢落,你以後都唔好再搞人
如果你願意承擔,咁你就直接同佢講你願意負責任等佢安心
講真讀書時期懷孕,女方嘅緊張程度點都會高d
唔好比佢覺得只係得佢需要承受擔心緊張嘅心情
最可怕嘅係另一半嘅拋棄⋯⋯
兩個人相處陪伴同溝通係好重要架

如果你可以做到陪佢多d,就同佢講,佢應該會開心
或者直接講約佢下次幾時去邊度,去一d大家都鍾意嘅地方

PS 純個人想法,應根據實際情況自行琢磨
十幾歲就咁樣,大個左更加容易犯事⋯⋯真少接觸為妙
絲打講得好清楚,佢啱先真係誤會左
咁就好啦
絲打你一定要活得比佢更加精彩
佢哩d垃圾配唔上你
呢個po 啲人幾多碎 唔係要大學email 自開到ac 咩
一齊之前唔係應該都大約知
佢份人有幾衰?
我都係非常缺乏安全感,宜家努力克服緊
有時候覺得自己嘅諗法好病態,成日疑東疑西,會鑽牛角尖
前嗰排睇心理書,了解自己嘅諗法同經歷過嘅嘢
係學校email address 就開到
Btw 賤人無分碎數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞