那個他/她對你做過d咩賤嘢?

77 回覆
33 Like 2 Dislike
見到隔離po講tb衰嘢,我想講⋯其實一個人賤起上黎真無分性別一樣咁賤

1.真係好嬲 將我valentine’s day整嘅朱古力送比其他女仔,話係自己DIY嘅整得唔靚,由構圖開始到落手整出黎點可以話唔靚
當時我準備左一盒九粒嘅朱古力比佢,九粒粒粒都唔同顏色形狀味道同圖案有整過朱古力嘅都知道一個package包嘅份量肯定唔止九粒,起碼有剩幾十粒,哩幾十粒有別於嗰九粒,無咩裝飾,相對黎講係無咁靚,所以我就本來諗住送比班上其他同學一人一粒應下節咁,點知佢知道左即刻話唔好,話情人節唔準我送朱古力比其他人,然後叫我成包比埋佢...之後竟然攞黎借花敬佛送比其他人,諗起真係自己好傻⋯⋯其實有無男仔真係會食曬幾十粒朱古力吖⋯⋯PS DIY朱古力有期要儘快食⋯

借花獻佛個例子仲包括公仔同嗰DIY水晶球,諗起覺得好唔開心唔甘心,點解d人可以咁賤。⋯⋯

我會知道佢送左比其他女仔係事源佢其他女搵上門,佢同其他女仔講話我只係佢嘅朋友,又講好多假嘅嘢黎抹黑我,等其他人唔敢同我接近講嘢或睇低我,例如會講我嘅私生活點點點、屋企家底點⋯之後我同佢其中一條女對翻曬出去拍拖行街聯絡睇戲食飯嘅時間,仲對得翻佢送比其他女仔嘅禮物係我送比佢嘅嘢⋯原來哩d嘢唔係睇戲先會見到嘅嘢⋯我仲記得嗰日嗰心口好似比石頭壓住咁⋯辛苦到透唔到氣飯又食唔落,但又唔可以同屋企人講⋯怕佢地擔心我

真心對人從來無錯,但對象錯左自己就永遠係最錯嗰個
BB佢次次都無顏射我
肯定睇AV睇得多

有次佢同我講:你只唔知喺AV界,有毛係死罪
我當堂Diu左出聲⋯⋯LLM你當我係咩
Sor睇錯⋯原來你係話無

點解你會咁想
愛的表現
中出即飛
射到眼點算⋯唔敢想像
賤男,精蟲上腦
報復性比人屌閪
但我無出過軌 佢假定我有
比條賤男偷嘢?可能有病⋯⋯之前見過有人偷嘢偷上癮

Btw佢偷你咩嘢死賤男
算唔算老強吿得
D人心理唔正常,但佢係咪得你一個?你有無原諒佢
個陣報左狗啦
有撚用咩
報9多一重風險tim
CLS⋯咁D9係咪話你無證據charge佢唔到?
飛完我嗰晚仲要po story話同緊另一條女一齊
類似啦 總之好撚on9 女人都係信唔過
哩d人無樣睇⋯真令人心寒
咩人黎⋯想知佢職業係咩,個人魅力係咪好高可以咁快搵到另一個,定係真係純粹夠賤
男女都信唔過,真係低落到懷疑人生
做Sales
把口好撚叻
真係一條L樣黎,絲打你放心,佢實有報應的,差在幾時姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞