呢加係真。占撚地獄。。。。。。

49 回覆
16 Like 5 Dislike
Nigger
兩個月之前14.5%body fat 前幾日做Inbody 變咗15.1% 肚腩都開始有啲
巴打點練
D肥閪肥鳩最鍾意搵藉口掩飾自己
屌 big3真係無得搞
屋企無位放到支槓
都係屋企用resistance 同db
引體落街做
都冇乜火操 肥咗少少 而家都盡keep算
反正遲下開返都好易操得返
見到個尖撚大隻同事冇做一排
即刻成個人肥哂
落公園,搵碌單槓,帶阻力帶,操住先啦,腳真係冇辦法
依兩個月脂肪跌左2% 肌肉無跌 開心死我
鳩做 以前會 胸手 背手 腳膊 隔日做
而家一日 上身 pull up+dips 各10 set
另一日睇心情屋企做下身 不過好少
間住咁做
目測上身大肌肉訓練量一星期都有三十組 同之前差唔多
不過體脂高左 少左戒口
Pull up試下玩變化
超闊手 超窄手 用全力拉上去撞胸既引體
想玩big three真係無從入手 啱啱PR完又封 屌佢老母
屋企用啞鈴都算
Barbell唔係個個屋企都用到
有位之餘仲要睇地方 廢時嘈到下面果層
唔出奇
唔少師兄照維持訓練期既熱量 希望減少肌肉流失
同時無以前操咁多 吸收多過代謝 變相慢慢肥
係 做幾下弓步同pistol squat 已經唔想做
嘩屌,好L癲
偷偷看著你
建議巴打轉場...
諗落可能尾隨過你返屋企添
都係 而家想試下 玩street workout 既野
試下加重 正反手 同爆發
上YouTube睇下人點教
上個月做到一下muscle up 好滾動
儲咗10年嘅肌肉已經冇晒,要由頭開始
師兄係味玩開street workout
除左動作變化 仲會點安排訓練量
我下下土法練鋼死做 堆積訓練量 都唔係辦法
我都係新手
睇開Jeff Cavaliere
好撚on9
操得幾個月又停
Pr到都冇撚用
有啲動作就話可以係屋企做
Big3點撚操 樓下屌到仆街 地下都爛啦
有限度開gym room都話好啲
一野停哂把撚咩 封完咪又係咁爆
減哂食量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞