哇屌你老母!Biohazard Outbreak重製版即將發佈!

194 回覆
50 Like 10 Dislike
同 re 3隻online有咩分別
垃圾死都唔remake outbreak
因為比dead by daylight 殺左條血路
而家係咪都搞D non-hard core 既online game 比人玩
Resistance 已經冇人理
capcom其實都試過幾次想轉型出下PVP
但BH迷反應該都係麻麻
我一見到人打人gameplay 即時諗返起ORC
垃圾中既垃圾 佢地再係咁分資源大細超對待本篇同外傳係唔得囉 要整唔該俾d 心機 我地想玩survival horror
唔係對戰
ORC 唔係外判咩
外判但都掛住RE個名 接受唔到
BH3難得重制,尤其當年BH3係趕工出黎既遊戲,重制多少會期望佢做返好
出黎結果雖然未算好差,但同期望有落差
利申:隻PVP無開過
明既 係dum 春左d
Resistance都係外判啦
咁佢放埋係3 remake 度
個感覺冇咁野仔
ORC 係野仔入面 但係賤種既分別
放呢隻嘢落去真係搞臭咗隻3
點解要整隻垃圾都唔肯remake outbreak
垃圾到癲
隻online真係垃圾到… 開左陣已經頂唔順 連出名柒嘅浣熊市行動都好玩過佢
remake要成本,依隻擺明資源回收姐
Capcom係咪已經忘記左Code Veronica
CV太長不了
呢隻8出完可以重用整4
連道具箱都一樣
道具箱 商人 槍械升級都一鳩樣
睇黎已放棄思考新野
其實BH用第一身個人玩到好辛苦,好似RE2咪幾好
睇片D場景好似因為多人對戰關係
比PS4年代有簡化
其實resistance係有市場架
不過capcom基本上唔理隻game
又唔搞好Balancing
d mastermind對新手survivor勁易玩
搞到d人勁早就quit game
外掛又唔封人
隻game本身其實就應該好似dbd咁
做standalone game同埋成日有discount
咁先多人玩架嘛
resistance收皮真係抵佢死講真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞