薄扶林大學討論區(38) 又開Sem

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
個exam搞咁多嘢都係唔想比人cheat但我個course係open book exam prof話上網search都可以 咁仲駛乜錄screen姐
xgu今年真係一次on9過一次
啲步驟好撚臭閪麻煩 又冇人講要做咩 又要浪費我半個鐘係到鳩坐
我唔會
用laptop 同desktop 試過都唔會
IMPORTANT: In order to join the two zoom meetings simultaneously, when you sign in the Zoom client at your PC and mobile phone, you MUST
Select the option “Sign in with SSO”

Type “hku” in company domain (without quotation marks)

Login with your HKU Portal UID and PIN
衣個就係,實測work
冇去
唔記得去
入到去冇人嘅?
睇咗吓個mock exam時間表,真係離地到爆,tpg 大部份course都係返工時間,我哋呢d part time仔想入去睇吓發生咩事都唔得
我apply special arrangement 跟住exam office叫我去KKL到考
你老母張枱細撚到你比10張枱我都冇用啦
都未算癲, 有course叫人考緊儘量唔好掂keyboard, 因為唔知你係keyword search 緊份notes 定上網search, 會report做有問題case, 就算淨係用mouse啲人都可以用 on-screen keyboard, 你xgu咁驚不如請幾百條友逐條 recordings 慢慢睇哂佢
淫審署筍工版
好撚on9
唉 有冇人知錄完條片要share去邊
我到依家都唔係太清楚其實要點做,搵到2部機嚟zoom,但又驚拍錯野俾人捉
google drive/ onedrive
Olex 有位俾你submit link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞