李家超:中央就BNO任何決定,港府將會全面配合 !

184 回覆
59 Like 291 Dislike
快啲褫奪我個中國國籍啦,唔好再打咀炮喇,快啦
燒埋離地中產藍絲
所以話
走佬都唔代表安全
一係派人去冧咗你
一係洗頭艇
痴撚線 支那人全家係外國就得
係就快D啦講左成年
英國就BNO任何決定,港人將會全面支持!
香港e+重衰撚過支那 你都唔會見支那由早到晚 d電視都會播國歌 支那就明係大仆街 香港反而好多仆街香港人走去出賣其他港人 去換取自己個人利益同權力
將全部中國法律加入附件三咪得囉
比家超事先收到風
即係嚟緊一定會對BNO郁手
真係拉完50幾個 今次就到BNO
_____:中央就_______任何決定,港府將會全面配合 !
其實佢可以對有BNO既港人做到D咩
我唔係好明
又講廢話
講緊笠人番黎
出兵去捉人
支持港共出兵捉人
擄回來就得啦
中文都唔撚識
呢D唔係叫配合
係叫服從
我們首先要有個方法,讓你在香港的司法管轄區出現。

有個方法=夾人
唔緊要,hard-copy 嘅嘢,咪掉咗佢囉
李家超太監
宦官真係咩世代都有
洗頭飛機
真係好諷刺!
擁『外國』高官及家屬一覽表
前特首梁振英 (全家英國籍)
特首林鄭月娥 (全家英國籍,香港無樓,家在英國)
財政司陳荗波 (全家英國籍)
律政司鄭若驊 老公潘樂陶 (加拿大籍)
保安局長李家超 (全家英國籍)
前警務署長盧偉聰 (全家美國籍)
公務員事務局長聶德權 (家屬英籍,英國擁有物業)
商務及經濟發展局長邱騰華 (全家英國籍)
前創新及科技局長楊偉雄 (家屬美籍) 在美國有5個物業
環境局局長黃錦星 老婆(加拿大籍)
前民政事務局長劉江華 (家屬已移民加拿大)
立法會主席梁君彥 (全家英國籍)
教育局長楊潤雄 (子女讀國際學校+留學澳洲)
民建聯副主席周浩鼎 老婆及兒子(美國籍)
食物及衛生局長陳肇始 (在英國倫敦擁有物業)
港大校委會主席李國章 (嫁鬼婆生鬼仔)
前教育局長吳克儉 子女(外國升學,已入籍)
前商務及經濟發展局長蘇錦樑 (加拿大藉)
前民政事務局長曾德成的子女 (外國升學)
前民建聯主席譚耀宗 子女(澳洲籍)
前立法會主席曾鈺成 家人(加拿大藉)
行政會議成員羅范椒芬 2個兒子(美國藉)
譚志源兩子 (在國際學校就讀)
愛黨藍絲周融 (大英帝國公民)
愛國導演高智森 (95年全家移民美國)....
.... 太多不能盡錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞