[西決黃金時代][NBA] 丹佛金塊球迷討論區7

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
準備迎接金塊第一個MVP
總之越高越好攞咗MVP先算啦
The Denver Nuggets are showing interest in Lonzo Ball, per Bleacher Report

"Denver has repeatedly been mentioned by league sources as a Ball suitor, rumored to have offered Bol Bol in those early conversations."

又幾好
上到西三先講穩,唔講網上緊聯盟第一,俾拓柒小牛過頭都有危機
佢係頂Gary個位唔係Morris/Facu
六呎六夠高有3有D仲可以組織俾Murray打offball,搭兩個G守到三號位又得
試吓跌到西七,網再打個10連勝
守啫夠高就得啦
早d訓啦,季中點會有交易
預咗一輪遊
舊年唔換垃圾嘅話Grant出走match Beasley份約咩都換到
年年都做垃圾trade
預備季尾續巴頓啦

我幾like呢個
Nuggets are interested in Kings forward Harrison Barnes, remain engaged with Magic on Aaron Gordon, league sources told @denverpost.
又第三節倒水
咁都輸得返
雖然贏波, 但防守真係好差
唉, 人地鹿都識得執件tucker補強, 我地班垃圾管理層真係乜柒都唔撚做
淨係諗住靠肥仔撐住隊波
鹿換Tucker個offer我哋一定match唔到,而家肯出寶寶換側翼都算係咁,睇埋呢幾日先
咪得個講字, 近幾年季中邊有補強過........
真係唔想浪費肥仔黃金生涯, 陣間又變下一個甜瓜
俾啲希望啦,長遠好似拓柒嗰種build法我都接受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞