(發洩)失戀嘅你哋一齊入嚟講吓前度嘅缺點

112 回覆
43 Like 3 Dislike
我仲好撚火滾暫時唔諗呢啲
佢有時會send下message比我,但我唔想覺得佢係可憐我
正常人可能會話算啦唔好理,可惜我犯賤我受...
就算幾多怨言不滿我都可以做死狗咩都認錯咩都唔駁,只求大家仲可以一齊
我知我白癡我on9,但我真係好愛佢
我永遠都諗唔明點解自己個時唔阻止佢走

此時此刻,我諗起王菲嘅「無奈那天」:
無奈我那天一個轉身,不哭泣不乞討

如果佢唔係選擇long d,或者我仲攬住佢訓緊,仲可以感受對方嘅溫暖
如果你個心都覺得你自己做呢啲嘢係
犯賤 白痴同on9
其實呢個係咪先係你真正嘅諗法呢?
有無真真正正諗過自己想要咩?
要佢返來 然後繼續不滿怨懟?
你真係甘心成世咁樣忍耐?
定還是你想佢返來變成你心目中嘅佢咁對你?
咁你又覺得有無可能改變到佢呢?
開始覺得麻木咗
孤寒
我個時完全冇收入叫我請佢食飯

唔尊重我
係咁讚邊啲女正,喺我面前同人搭訕

唔愛我
唔愛我仲同我一齊...其實唔算缺點,係我唔應該中個頭埋去
希望我都快啲麻木
除咗第一點 其他都同我仆街ex一樣
尊重呢兩個字 佢哋唔識寫
佢哋眼中只有自己感受先係感受
1冇上進心
2太愛我
成個世界只有我 唔陪屋企人 日日都想搵我
對唔住 我知我係身在福中不知福
但我真係好辛苦
只能夠講你哋唔夾
鬧交嗰陣dum曬啲嘢出房
上lihkg唱我 喺ig開曬全名鬧我係飛機杯
pm ig direct我 鬧我臭雞
我唔奢求佢改變,我只係無勇氣再承受傷害
幫住個諸多小動作嘅女死黨鬧翻我轉頭
1.自我中心但其實係因為自卑同介意其他人點睇佢
2. 裙腳仔阿媽話點就點,完全唔會理我感受
3. 會成日踩低我嚟提高自己,對我重要同鍾意嘅嘢完全唔上心
4.零同情心/同理心: 如果識嘅人折墮會講落井下石嘅說話,聽到我話去做義工或者去幫fd會話我on9 嘥時間
Cls 完全無同理心
好封閉 乜都唔肯講 唔肯傾
對我亦係咁 唔會問我點諗 唔會care我係點
有感受都會收埋 淨係比個結果你知
拍拖好似單機 感覺猶如單戀
諗起都恐怖
無理取鬧
講大話,隱瞞
咁似我ex壞男人可能都係咁
呼呼喝喝,係咁點我去做野,永遠唔該都冇聲老奉咁
雙重標準,所有野我做就唔得佢做就得
扮受害者,永遠都係我錯,佢就乜錯都冇
口賤,做乜野都要窒住哂,明明小事唔關佢事既野都要串我

利申 未散但想散
唱人真係仆街到無人有
通常講啲嘢都好荒謬
錯嘅嘢都講到自己啱咁
係呀 佢係個仆街 但係佢而家都有女真係唔撚明
同你一樣 明明可以選擇留喺身邊唔Long d 但佢揀咗走 然後返到嚟淡左就嘈交分手
當然我自己都有唔好嘅地方 但Long d好大影響 諗返起佢揀走 我又嬲又可惜又心痛
好奇你邊個國家long d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞