[淡水] LIHKG水族討論 - 養魚先養心

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
點解我啲簣藻開始穿窿

咪住!

屌佢老母垃圾閪舖熱帶雨林

我認得個logo
巴打個牌子有咩問題架?因為我見個缸實物好似幾靚
如果要禁上下造工有咩好牌子介紹?

做咩事
個缸係台灣牌子 大陸造
熱帶都買的

我係見個牌子都幾大下 所以先揀呢個

打倒閪店
你我有責

買缸個陣 個包裝紙 係yiding的。。。
會唔會係比人伏左?

上佢官網睇
左下角應該會有yiding貼紙架喎

http://pcm999.pixnet.net/blog/post/42591520
剛剛得閒search過,條邊痴得幾好喎
水族師點睇呢隻牌子?
Btw, 上高巴打個缸買左幾錢?

咪住!

屌佢老母垃圾閪舖熱帶雨林

我認得個logo

做咩事
個缸係台灣牌子 大陸造
熱帶都買的

打倒閪店
你我有責

會唔會係比人伏左?

上佢官網睇

http://pcm999.pixnet.net/blog/post/42591520
水族師點睇呢隻牌子?

OK架
不過唔好幫襯熱帶雨林
點解我啲簣藻開始穿窿

溶葉?

我認得個logo

做咩事
個缸係台灣牌子 大陸造
熱帶都買的

打倒閪店
你我有責

會唔會係比人伏左?

上佢官網睇

水族師點睇呢隻牌子?

OK架
不過唔好幫襯熱帶雨林

一定唔會啦
點解上高巴打無啦啦個缸會多左個concept logo既?
我想問下水族師巴打會唔會行魚街架?平時啲啊叔同你講野會唔會串柒柒? 定係會同你談笑風生?
點解我啲簣藻開始穿窿

溶葉?

我認得個logo

做咩事
個缸係台灣牌子 大陸造
熱帶都買的

打倒閪店
你我有責

會唔會係比人伏左?

上佢官網睇

水族師點睇呢隻牌子?

OK架
不過唔好幫襯熱帶雨林

一定唔會啦
我想問下水族師巴打會唔會行魚街架?平時啲啊叔同你講野會唔會串柒柒? 定係會同你談笑風生?

60-30-36 380 好似 熱帶價
我個缸都係45度咁痴膠
但唔知點解會係熱帶個logo
個logo唔係膠紙 係玻璃裡面
點解我啲簣藻開始穿窿

溶葉?

我啲辣椒榕都有窿窿
想問邊度有得買ADA既魚缸?

做咩事
個缸係台灣牌子 大陸造
熱帶都買的

打倒閪店
你我有責

會唔會係比人伏左?

上佢官網睇

水族師點睇呢隻牌子?

OK架
不過唔好幫襯熱帶雨林

一定唔會啦

貼個貼紙就以為自己造
btw我唔會同幾十後講野

打倒閪店
你我有責

會唔會係比人伏左?

上佢官網睇

水族師點睇呢隻牌子?

OK架
不過唔好幫襯熱帶雨林

一定唔會啦

60-30-36 380 好似 熱帶價
我個缸都係45度咁痴膠
但唔知點解會係熱帶個logo
個logo唔係膠紙 係玻璃裡面

唔係貼紙黎?
裝修好 好多人見門面靚就入去睇

包括我

包括我

包括我
涼下冷氣
魚街 邊間買MOSS好 平靚正
巴打
加Tg:EEEriccc
新手一問 紅尾黑鯊可否同孔雀魚一齊養?

包括我

我都係,門面靚少少,點知係伏
追左禁耐post雖然聽過熱帶個名,但從來未試過抬頭望過佢地個招牌
依家先知佢地有英文名叫Green Concept

巴打有無圖睇

淘寶

可以

包括我

我都係,門面靚少少,點知係伏
追左禁耐post雖然聽過熱帶個名,但從來未試過抬頭望過佢地個招牌
依家先知佢地有英文名叫Green Concept

突然間就變左造景舖賣水草
其實佢啲景全部都好倒模

淘寶

我睇番啲價錢同香港差唔多 同埋好似運唔到落嚟

淘寶

我睇番啲價錢同香港差唔多 同埋好似運唔到落嚟

淘寶有冇邊間舖頭介紹
差好遠喎閒閒地都幾倍
用集運咪得囉
介紹就沒有啦
不過可以搵啲近香港嘅
認真啲搵啦
差好遠喎閒閒地都幾倍
用集運咪得囉
介紹就沒有啦
不過可以搵啲近香港嘅
認真啲搵啦

如果冇乜光-中光 又冇co2 廿幾度水溫 邊隻莫斯適合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞