《窮撚被女飛 之 鳩闖魔法世界》第三季

985 回覆
268 Like 17 Dislike
算你啦
浩南哥型返次
唔洗你生三包胎
龍鳳算啦
如果有ntr既 ,勸大家以第三身人稱睇故,唔好將自己代入浩南到,個心應該冇禁難受
陳浩南瞄了那十名士兵一眼

唔係史勞斯+9個士兵

btw 浩南終於唔再婆媽 做個真男人
以武功稱霸依個魔法世界
以武功稱霸依個魔法世界

浩南開始走坦克路線
刀槍不入
好型
如果有得出返魔法就好lu
Btw原來咁快就過咗半年?定時間線唔同?
如果連女人都俾人搞埋,我相信一定有棄故潮,羊生要小心處理

呢幾日諗左好多,意見一面倒負評,我無諗過會係咁,我意思係無諗過我啲讀者全部都係小學雞,少少抗壓能力都無。你要我寫到主角無敵食哂所有女有幾咁難?但咁樣真係好睇咩?我明白睇故睇得投入會代入角色,但都應該明白主角還主角,如果劇情需要,唔好話爛面ntr呢啲咁小兒科,死都唔出奇(或者你地寧願死都唔想ntr

我又諗,如果金庸係喺呢度出故,佢個神鵰肯定負評過千,小龍女被姦時有一批人走,楊過被斬手臂又有人棄故,到小龍女被郭芙射中毒針再跳崖又走一批,我諗到最後應該無邊個讀者剩底

如果你地只係想睇順境劇情然後bbq大結局,不如去mytv super睇皆大歡喜啦,無謂留喺度自虐

btw如果你地真係可以左右劇情嘅,我就唔係羊生

支持 忠於自己既劇情諗法
不過我相信好多話棄故既都係講下啫
浩南好撚型
浩南好似而家套射鵰個郭靖咁慢慢變勁
我係咪好似先發現 楊帆=楊過 兩個都係獨臂 龍師姐=小龍女
好似兩個都係以神鵰俠侶做取材改嘅名
Sorry啱啱放監
Sorry啱啱放監

你 ....... 發現得太遲了

好睇就係因為咁
容易有畫面
南哥
濘沁同湘兒唔好比人搞就得
南哥做成世廢柴都無所謂
ntr又點,可能最後浩南要返現代,邊個都帶唔走
濘沁同湘兒唔好比人搞就得
南哥做成世廢柴都無所謂

我都係咁認為 暫時最大危機係湘兒
ntr又點,可能最後浩南要返現代,邊個都帶唔走

唔講已經遺忘左浩南係現代人 佢自己唔記得
算啦 南哥有排先返到去
唔好ff咁多有新赤靈 咁勁嘅劍實比假浩南拎咗俾炎氏,我深信羊生唔會對南哥咁好
啲囡就唔提啦,提下南哥啲武功會點咩天賦點算啦,練內功定外功好 就咁睇好似內功抵玩啲喎
似係南哥成魔之路(唔使赤靈幫佢入魔)
Sorry啱啱放監

其實當初寫楊帆無諗咁多,構思完佢個造形,先發現好似楊過,索性改佢姓楊。至於龍師姐個姓係專登就返嘅,不過佢一啲都唔似小龍女
咩叫ntr
Btw 半年咪冇撚左兩粒藥
咩叫ntr
Btw 半年咪冇撚左兩粒藥

google幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞