[BBC One] Doctor Who: Revolution Of The Daleks

26 回覆
0 Like 0 Dislike
Captain Jack 又返嚟,有冇人睇?

Revolution of the Daleks

The Doctor is imprisoned halfway across the universe. On Earth, the sighting of a Dalek alerts Ryan, Graham and Yaz. Can the return of Captain Jack Harkness help them stop a deadly Dalek takeover?

Release Date: 01 January 2021

https://youtu.be/OEVWuYVUsBs
聽聞14 季 David Tennant 會返黎但做 Companion 叫 Ben
唔知真定假?
打開個蓋叫bad wolf 出嚟做低曬所有人,完。
已經對套野失晒望,快啲同我換人
留名先
邊度有得睇
臭閪,不了

劇情又垃圾,搞到Doctor成個弱智咁
想睇Jack 但唔想睇13
冇講嗰3個未來人去到2020年之後點,變咗非法入境者俾人拉咗?
11季睇到一半棄咗
依家先知有12季
聽講話12季整體好咗但係個尾好離譜
有啲想睇吓發生咩事

想問係11季下半同12季有冇乜集數一定要睇? (例如有伏筆,交待重要情節之類
齋睇12季頭2集同最尾會唔會有重要嘢miss咗?
唔好睇,當無出過
喺now個BBC First睇咗
見doctor who出過game ,有冇人玩過?
你講隻vr定手機game定再舊啲
所有
又搵captain Jack番黎救駕
不了
Captain Jack 好似無乜機會發揮咁
幾時搵返男人做
13姨辭演左, 但都要頂埋今年第13季

如果Doctor Who 仲係Chris Chibnall手上, 換Doctor都無用
未firm
一日唔換走chiball

再換幾多個lead都嘥鳩氣
唔緊要下季搵埋amy同roy
retcon 第5季
仲有得搵amy rory 咩
好似話doctor 想見都冇得再見
唔係嘅話會好大鑊 好似又爆炸咁
會宇宙大爆炸
但新果幾季連1st Doctor唔係1st Doctor都retcon到有咩做唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞