日向坂46討論區#1:其實上CDTV唔洗靠痴乃

744 回覆
22 Like 41 Dislike
唔識欣賞唔緊要
畢竟佢都係日向嘅重心成員之一 冠番都多鏡頭
假如有部份人接受唔到佢咁入鏡
我唯有係希望啲巴打自己打爆個mon 又或者插盲雙眼會比較快解決
你瞓未
MIHO係肥的確都係致命傷,但我覺得佢其他地方可以補返
最緊要自己推睇得開心就OK啦

MIHO成日玩鳩春日,你唔會覺得有問題反而仲好想MIHO繼續玩
同埋佢對於偶像呢樣嘢好認真
唔係掛, 肥妹再差都唔係manafi 級數啦
你個名,頂你係鈴花阿。
同我罰抄100次!
manafi 塊面太方,國字面
其實leader 我都覺得柒.....
認同leader 係搞笑同好性格
但manafi 可能係全團人氣最低?
我估再係咁,好快畢業.....
ささく都柒?
係個口大咗少少啫,但係坂道隊長佢算係做得最好嗰個
日向成員就算人氣低極都起碼有job做先
應該未咁快畢業啦
隊長純樣黎講我都唔識欣賞
冇錢買了
唔洗同d 00後咁認真
見話開晌獨po一入到嚟
假膠一大堆無問題

但係晌po入面dis 自己晌啲mb 真係唔得
日向就係賣團結 箱推嘅比率係三條坂裡面最高
冠番最會幫啲人氣弱 或者綜藝力弱嘅造鏡頭
如果唔想見到某部分mb 都係個句啦
自己打爆個moon 插盲自己係最快
不過講口大,未來虹就真係大啦
點都好日向咁多個member都係高顏值嗰班嚟,反觀所謂公式對手AKB就真係海量低質又樣衰

尤其係連萩野呢個閪女人都可以做IDOLS就真係
manafi 綜藝力一啲都唔低啦
眾人攻擊春日,得佢一個攻擊若林
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞