$2300左右買手機

97 回覆
0 Like 0 Dislike
打機要求一般, 最好順少少,會玩Clash Royale
影相希望好少少,會睇片聽歌
最好唔係小米
比多幾百買iphone SE囉
2300你都唔好預買到啲乜好嘢
除非小米果類你都ok

加幾百?

加多幾百買6s 個Mon 大d
除非小米果類你都ok

未用過小米 ,但好怕維修,同系統有問題
除非小米果類你都ok

加幾百?

加多幾百買6s 個Mon 大d

個筆直變雙倍
標準答案唔係zenfone3咩
meizu pro5

垃圾
比多少少買 xperia x/LG v10
3k內上代high end, 咪屈就用mid-end機, 唔好忘記佢行緊android呀
標準答案
魅族 PRO5 4+64GB 版本
標準答案唔係zenfone3咩

應該只買到5.2”嗰部?
標準答案
魅族 PRO5 4+64GB 版本

上面話垃圾 咁係點
iPhone 6
連登官方答案
Nokia 6, Zenfone 3
比多幾百買V20 水啦
連登官方答案
Nokia 6, Zenfone 3
比多幾百買V20 水啦

LG,你想害死人
nokia 6 呢d 垃圾連評測都叫人忍手 但竟然有人推薦
zenfone 3 . 講真牙石個系統寫得幾順

支那機華為p10 lite 都ok
Zuk z2 pro,6G+128G,820 Cpu,覺得如何?
3k內上代high end, 咪屈就用mid-end機, 唔好忘記佢行緊android呀

xperia x/LG v10
一部垃圾mtk一部燒底版
Zuk z2 pro,6G+128G,820 Cpu,覺得如何?

除非自己刷rom zuk 個rom 傳聞幾差

不過比我揀 zuk, 我會買 zuk edge

xperia x/LG v10
一部垃圾mtk一部燒底版

xperia x唔係用鳩通650咩
暫時睇岩zenfone 3 5.5
大家仲有冇貴1.5k左右既推介(4K)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞