(長)有無人好怕知道另一半曾經好愛過某某?

32 回覆
79 Like 15 Dislike
其實人係好現實 如你本身個人質素好過佢前任 比較之下佢自然會愛你多d
想成為人地嘅最愛 首先問下自己係咪一個夠好嘅人
愛情唔係計先到先得 而係睇邊個優秀d
如你真係中意佢 咁你就去馬啦 同佢一齊經歷多啲野 時間會令你變得更好並令你變成佢生命中最重要嘅人
我投正皮
緊係超越到當以前嘅愛變成回憶 只會被時間沖淡 到後期佢肯定連愛個個人嘅感覺係點都唔會記得
同埋點解一定要比較 反正佢鍾意邊個多啲嘅答案只有佢先知 你諗黎都冇用 跟隨自己個心去做咪得
你都鍾意佢嘅咪一齊囉
開錯題目
樓主應該係想講「如何不經意地顯示出自己有女溝」
以前嘅佢未遇到我,好愛其他某某都正常。佢早啲遇到我就唔使行冤枉路。呢啲嘢都好呷醋咩
曾經好愛好愛某某 愛到憎咗佢好耐
直至遇到佢 先放低晒 連憎嘅感覺都冇
係完全對嗰個某某唔會再有任何情緒
所以我相信 即使我今次好愛
都仲會有下個更愛
係你嘅就係你嘅
唔係你嘅 就算比你用時光機返返去以前
改晒你做錯咗嘅事 結果佢都唔會係你嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞