Virtual Youtubers討論區(280)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
見成日有人話holo撚唔睇其他, 又話底層無人睇好慘
想講好耐
大佬一日得廿四粒鐘, 訓又佔7個鐘, 做野當唔扮工無得睇計埋食飯blablabla
一日有幾多時間睇v?
我當一個人完全無任何隔外活動 + 做完野直接傳送番屋企, 任何食野時間都直接睇v重疊, 睇v既時間都唔會多過十個鐘
我邊有咁多時間突然識一個out of no where既v
個人勢有睇tama yuna, 之後又問點解邊個邊個v無人睇睇極都仲有唔夠人既v, 咁洗唔洗學埋影分身之睇v
烤肉man受我一拜🧎🏿🧎🏿🧎🏿🧎🏿
健屋近排少左直播支那驚等我開心左一陣啱啱忽然講左句普通話
感覺有啲危
驚咩
最多未去b站搵食
港烤肉
連登烤肉man
佢可以番上去搵食姐但我會跟唔到落去
呢個係下午特訓場
Korone 圧
他の女見る
港式BBQ
元祖玩緊桃鐵
https://youtu.be/BKDyHT2xAEk
PTR仲要戰鬥到幾時...
先生,我講緊係得啦,我緊係唔委屈啦
但係我又摺,又唔夠緊貼時事喎,以我對你嘅印象,你係緊貼住潮流脈膊,站係時尚尖端嘅
我只不過係擔心,我開口講嘅野其實所有人都一早已經知道姐,咁如果係咁,我咪係到發放緊一d所有人都一早已經接收左嘅資訊?
咁唔係唔得,浪費時間啊嘛
再講呀,我都係多口問句姐,開場白黎架姐,禮儀黎架姐,唔通我問你食左飯未,我真係好想知你食左飯未咩,我講句早晨,難道我朝早又真係好精神咩?
如果我表達方式令你唔舒服嘅話我可以改呀,我有冇屌你老母臭閪呀?我冇喎
宜家你屌我老母臭閪喎,我好唔舒服呀
你會唔會改呀?
你最近有啲癲癲地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞