有無巴打試過搵男人按摩?

37 回覆
37 Like 19 Dislike
Keith 是一個後生又靚仔的師傅,他沒有帶眼鏡,身形十分高大,估計應該有一米八。

按摩方面,會不斷問你力度夠不夠,覺得中規中矩啦,略嫌有少少短,在推油前看一下電話發現只是按了二十分鍾。推油的時候,他已主動除了上衣及外褲,除衫才發現其實是有做運動,適量肌肉的身形,力度還可以,也沒有過量落油。甜品很自然的發生,很浪漫而甜度也適中,中途他還打趣說,吖呀好似還有很多時間,當然最後也差不多用盡啦!

若師兄想有個高大有身型靚仔輕輕鬆鬆的按個半鐘,這是十分值得的推介,但當然不能超高期望按功及準位啦。

前列腺按摩
幾錢?
想佢踢/打完波,用腳同我按摩條J
抄阿守?
清識d野
呢位師傅我係極力推薦!! 佢係試過嘅私按入面, 無論按摩技巧, 力度, 甜品甜度, 都係最高嘅一個!!

其實之前已經幫襯過一次, 最近收到信息知道佢就黎唔做就即刻book佢, 之前係book 60分鐘, 實在唔夠喉, 所以今次book 左90分鐘。

一去到工作室佢會幫你對鞋消毒, 之後俾杯水你飲, 跟住沖涼, 師傅係好大隻, 胸肌又大, 手臂又粗, 手掌又夠厚肉, 俾佢按真係好舒服, 佢首先會乾手幫你按一轉, 之後會fu塊熱毛巾係你背脊, 跟住就落油全身推, 你會係feel到師傅係好有心機按, 又好夠力, 推嘅同時會不時feel 到武器會不經意high到對手, 之後就好自然咁上甜品, 平時食開洋腸嘅都覺得師傅嘅武器好大, 真係飽哂!!

之前係谷好似有人講過佢唔係個個都會上甜品, 呢樣要大家發掘下喇, 最後佢係會幫你按埋面同頭, 超級舒服, 沖完身師傅仲會準備一壺薑茶俾你飲, 好有心!!

多謝閣下食評
如有查詢可TG 聯絡
剷到咁青 典型gay 佬髮型
圖文不符喎ching
胸肌可以玩成晚
好正
夠力?
按摩群組
我嚟喇~~~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞