考慮緊移民嘅你,入嚟測試下自己英文水平去到外國生唔生活到

1174 回覆
695 Like 64 Dislike
B2.2好易.....不過c part俾格仔填字反而唔識
B1.2
已經移咗1年有多
太耐無用英文, 生哂鏽, 得C1.2

得lv3, 但見好多dse lv3 人起碼c1.1 / c2.2
想講make ends meet, in two minds
正常人平時講野都會用
利申 屋企人英國大(我唔係
呢兩題啱咗
我屌,我差一題上C1.1 , 40/60
好好加油
You have reached 48 of 60 points, (80%)

ENGLISH PROFICIENCY TEST RESULTS
Thanks for taking our English level test and here are your results.

We also have English courses in Munich or online Skype lessons.

Please join us on social media for free lessons and special offers.

Your English level is C1.2

sosad....
C2.1
但無用 一開口就收皮
筆試反映唔到啲咩
再加上native speaker一開口就講好多slang/phrasal expression
唔係浸o係同一個文化圈入面根本無可能聽得明 遑論講
dse 拎U ,B2.1好後悔中學冇學書
其實大約幾多先夠生活
40分
好撚長

me too ....
45/60
頭40條淨係錯28
後面死好多
C1.2
Dse lv.4
Ielts 6.5
香港土生土長

現實d鬼佬講得又快又有口音 難聽好多喎
屌你做做下出咗去睇電視,返嚟原來有限時…
第三版做咗幾題…
b2.2 去咗後尾完全冇乜心機做
得B2.2
利申: Master grad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞