男上司帶女同事出差只訂一間房 網民委屈痛哭求救

479 回覆
455 Like 29 Dislike
又想搵位屌女權
已封鎖會員 - 北見六花
人格有問題
呢個調轉左喎
戇鳩
到時比人姦
連登仔:勞資糾紛/臭雞/見訂一間房都去一定係雞/唔識保護自己抵死

on9到唔想回
睇內文 公司係有錢可以book多間,係個男上司話唔洗,仲擅自幫女事主答 雙人床無問題喎

女事主保障自己有咩問題?
其實正常兩男都應該兩房啦出咁多次差真係無試過兩人一房
其實老闆個仔會唔會有錢到出差地方有渡假屋
或者自己安排好地方住
佢心諗:幫你自己一個訂酒店房都要辭職
幾有guts做得好 唔該開埋名唱通街
https://mennohenselmans.com/why-women-should-not-train-like-men/

3. Women can handle more volume

Having larger and more type I fibers allows women to handle more volume than men. That’s not the only reason. In my article on the muscular potential of women, you’ve seen how having more of the female sex hormone estrogen gives women an advantage over men. Estrogen is an anti-catabolic hormone that aids in muscle repair, reduces protein break-down during exercise and protects you against muscle damage. This allows women to train with a higher training volume without becoming overtrained.
冇啦啦介紹個咩背景都冇既新仔俾個大客識真係貪得意咩
book埋同一間房暗示緊咩都唔知就未免太天真
女事主阿哥一聽就知咩事 仲留係呢間公司一定冇運行
同性都叫尚可接受, 但最好一定係分房
但同女同事出trip, 作為男同事都唔會想同個女同事一間房
一陣有咩事好撚大獲同麻煩
啱丫其實
你出聲連登仔話你人格謀殺
唔出聲連登仔就話你死蠢抵死/勞資糾紛
間房訂俾你
佢自己去叫雞唔俾
其實問個上司一句先係咪已經解決咗成件事

佢bk錯嘅,咪再bk一間房囉
佢有心嘅,咪辭職/同佢講明要自己一間房囉

一粒聲唔出搞咁大壇嘢都on99
你睇佢篇文行文
根本成個被逼害妄想症咁
都唔好講性嘅野住 做撚完野放工夜晚都算私人時間啦 返到房又要對住個同事咩
最大嘅笑話: 幫公司慳錢
社會常識vs男女平等
篇文淨係講女人古時做嘅勞動
但無男女之間嘅數據比較
想搵篇scientific journal都無
垃圾總要搵個敵人嚟仇恨搵個弱勢既更加垃圾
你入世未深定點
你問,對方實話自己book錯架
然後下個星期應該借啲意即炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞