男上司帶女同事出差只訂一間房 網民委屈痛哭求救

479 回覆
455 Like 29 Dislike
的確我地好多動作嘅力係來自地板
所以體重係對力有加成(F=ma)
但係唔係全部lo
男人身體正常黎講肌肉量會比女人多 就算男人輕過女人 男人出拳力度都一樣大過女人
"但如果同一體重,女人係大力過男人" <- 呢個point已經錯咗
另外, 男人正常身高比女人高 係格鬥角度黎講 膊頭比對方高 臂展比對方長係會有優勢
唔好同我講咩睇小女人 根本男人身體上構造就係比女人更適合戰爭
當然 呢啲只係客觀睇法 世界上一定有打得贏好多男人嘅女人
原本係
但上次睇左套
2個女上司揸干了我醉酒的我,即刻追返

利申:係BOX啲台灣電視台睇,無番號,女優係短髪成日見既(名唔記得)
米on9喇正常公司岀trip點會唔係一人一間房?
訂得一間重要係異性你話佢無邪念?
係咪一定要發生咗先可以屌?
on9又唔係用自己錢公司包既正常點都一人一間房無房米 upgrade 囉
你up乜7
上司圖呢?
條女唔反對 之後俾老細姦咗
又會話人me too 唔避忌吓 一定係想扑野上位上位唔成
米就係,根本班仇女撚係唔係都屌
其實點睇都係個上司想搞條女
點解連登仔仲有得拗
係呀 男女不嬲唔平等 男人不嬲就代表危險、咸濕、變態
唔係點會大部分非禮、強姦、孌童、家暴、叫雞都係男人居多痴漢多搞到日本要起埋女性車箱
唔gur呀 咪只好怪你d男人同伴作奸犯科
唔止女人覺得男人危險嫁 男人自己成日都話係男人點會唔明佢想點 要條女同d仔保持距離
根本男人係社會就係咁嘅形象
你早洩無撚用唔計啦
叔叔我想繼續努力!
你陽萎醫好未?
所以咪點都要分兩間房囉 有咩衝突?
唔洗理佢
可能佢有個妹
細個開始大家差唔多重但係隻揪未撚贏過
SSNI-879
專業
依啲女先係真正可以做老婆嘅女
巴打都幾大方
借條女嚟同我出差同房 ok?
臭雞扮咩上菜比埋位你都唔識上
會唔會係個老闆自己叫茶
又唔好意思俾人知
所以淨係book一間房
女上司都要訂2間房喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞